Müge Anlı'nın hastalığı ne itiraf etti: Söylesem bu kadın canlı yayına nasıl çıkıyor dersiniz

Müge Anlı'nın hastalığı ne itiraf etti: Söylesem bu kadın canlı yayına nasıl çıkıyor dersiniz

ATV canlı yayınında Müge Anlı'dan hastalık itirafı... Müge Anlı hastalığıyla ilgili 'Söylesem bu kadın canlı yayına nasıl çıkıyor dersiniz' ifadelerini kullandı!

ATV'de canlı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının başarılı sunucusu Müge Anlı'dan programda hayranlarını üzern 'hastalık' itirafı... Müge Anlı hastalığını canlı yayında açıklayarak hayranlarını üzüntüye boğdu. Başarılı sunucu, hastalığına ilişkin "Söylesem bu kadın nasıl canlı yayına çıkıyor derseniz" ifadelerini kullandı. 

Atv gündüz kuşağının en iddialı programlarından, yayınlandığı saat dilimlerinde rakiplerine şans tanımayan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı, yayın esnasında sağlık durumuna ilişkin sevenlerini korkutan bir haber paylaştı.

Araştırmacı-gazeteci Müge Anlı, hastalığından bahsederek canlı yayına çıkmasının bile bir mucize olduğunu vurgulayarak, sevenlerini çok korkuttu.


Hafta içi her sabah ekrana gelen ve kayıpları bulup cinayetleri çözen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu araştırmacı-gazeteci Müge Anlı, son yayınında 'şeker hastası' olduğunu duyurdu.

Konuk kadın 'Söylediklerimi hatırlamıyorum, şeker hastasıyım' deyince...

Müge Anlı programında yer alan bir kadın konuktan, 'Ben şeker hastasıyım, hatırlamıyorum söylediklerimi' şeklinde bir cümle duydu.

"Ben geçen hafta sonu ölçtürttüm, kaç çıktığını size söylesem..."

Bunun üzerine Anlı, 'Sizin şekeriniz de şeker mi? Ben geçen hafta sonu ölçtürttüm, kaç çıktığını size söylesem 'bu kadın nasıl canlı yayına çıkıyor' dersiniz!" ifadelerini kullandı.


Müge Anlı'nın şeker hastası olduğunu bilmeyen izleyicileri ve takipçileri, sosyal medya platformlarında üzüntülerini ifade eden paylaşımlar yaptılar.

Geçtiğimiz haftalarda kilo kaybettiğini canlı yayın kapanışında söyleyen, iş yoğunluğundan yemek yemeye fırsat bulamadığını, sevenlerinin ve dostlarının program arasında kendisine yemekler sipariş edip yedirmeye paylaştığını ifade etmişti.

Sosyal medyadaki sıkı 'Müge Anlı ve Tatlı Sert' takipçileri, Müge Anlı'mnın bu açıklamasını hatırlatarak hastalığının iştahsızlık ve zayıflığa neden olduğu yönünde yorum yaptılar...

HABERE YORUM KAT