Müge Anlı'nın doktorundan "sapyoseksüelim" diyen Hülya Avşar hakkında bomba yorum

Müge Anlı'nın doktorundan "sapyoseksüelim" diyen Hülya Avşar hakkında bomba yorum

Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde cinsel yönelimini açıkladı. Avşar kızı, 'sapyoseksüelim' dedi. Müge Anlı'nın psikiyatristinden yorum gecikmedi.

Şimdilerde FOX TV'de oynadığı Masumiyet dizisiyle adından söz ettiren Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde ilginç açıklamalara imza attı.

Bir hastane çıkışı görüntülenen ve arkadaşını ziyaret ettiğini söyleyen Avşar, gazetecilerle kısa bir sohbet etti. Bu esnada neden hayatında kimse olmadığını da açıkladı.

''Ya ihtiyaç hissediyorsun diye abuk sabuk bir hayat yaşayacaksın, ya da karşına düzgün biri çıkana kadar bekleyeceksin. Bir de ben çok alıştım, özgürlük çok güzel bir şey" diyen Avşar, şöyle devam etti:

 

 "Para, seks... Bence özgürlük dünyanın en büyük mutluluğu. Bundan sonra kalk evlen... Onları unutun.''

''Kafama göre birisi çıkarsa flört edebiliriz, hayatı yaşayabiliyoruz. Kızımı büyüttüm, herkesin kendine göre bir hayatı var.''

''Bunların hepsini bir araya getirecek biri varsa bana haber verin. Var tabii öyle karşıma çıkmış olanlar. Kaya'nın zekası mesela, müthiştir."

 

Peki, Hülya Avşar'ın cinsel eğilimi Sapyoseksüel nedir?: Sapyoseksüel, zekayı ve zihinsel fonksiyonları fiziksel özelliklerden daha önemli bir cinsel çekim aracı olarak gören kişilere denir.

 

Sapyoseksüel olduğunu açıklayan Avşar'a kısa süre önce Müge Anlı'nın programından ayrılan Arif Verimli'den bomba bir gönderme geldi.

Psikiyatrist Verimli açıklamasında "Sapyoseksüel kadınlar kusura bakmasın ama o erkekler zaten zamanında doğru kadını bulmuşlardır. Çünkü zeka büyük bir güçtür" dedi.

 

Verimli'nin bu paylaşımı takipçileri arasında tartışma başlattı.

HABERE YORUM KAT