Milyoner kızı parası için öldürdü... İfadesi kan dondurdu

Milyoner kızı parası için öldürdü... İfadesi kan dondurdu

Milyoner at eğitmeninin 22 yaşındaki kızı 32 yaşındaki sevgilisi tarafından boğularak öldürüldü. Mahkemede sevgilinin itirafları kan dondurdu.

İngiltere'nin konuştuğu cinayetten kan donduran detaylar geldi.
 
2019 yılında otel odasında öldürülen 22 yaşındaki Anna Reed'in davası sürerken İngiliz basını talihsiz kadının erkek arkadaşı tarafından para için öldürüldüğünü yazdı.
Bir savcılık kaynağı The Times'a yaptığı açıklamada 'Maddi kazanç için öldürüldüğüne inanıyoruz' dedi.
 
Zira Reed'in ölümünden beş ay sonra, ona ait bir kredi kartı, otel asansörünün bir panelinde gizlenmiş olarak bulundu.

Reed'in ölümünden iki ay önce Tayland'da tanıştığı sevgilisi Marc Schatzle'in Lugano'daki bir davada, içki, uyuşturucu ve tasarım malzemeleri yoluyla 40.000 sterlinden fazla borcu olduğu öğrenildi.

Borçlu sevgili Schatzle, kendisini terk etmekle tehdit ettiği söylenen kız arkadaşını borcunu ödemek için öldürdü. Genç kızın hesabında '25.000 sterlinden fazla' olduğu iddia edildi. Reed'in kredi kartı daha sonra otel asansöründeki bir panelin arkasına gizlenmiş olarak bulundu.

Sol kaşında 'savaşçı' anlamına gelen 'Warrior' dövmesi olan Schatzle, mahkemeye Anna'nın cinsel ilişki sırasında boğularak öldüğünü iddia etti. Marc, cinayeti reddediyor ve mahkeme devam ediyor.

Yan odada kalan bir otel misafiri, 'Cam kırılma sesi ve mobilyaların gürültülü bir şekilde odanın içinde itildiğini duydum. Bir ses 'beni öldürüyorsun' diye bağırıyor bir yandan da ağlıyordu.' diye anlattı. Sesleri duyanlardan biri 'Gidip bakmak ve bir şeyler söylemek istedim ama bunun çok tehlikeli olduğunu düşündüm.' diyerek korktuğunu ve ne olduğuna bakmaya gitmediğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT