MHP medyasının dikkatine: Bu da mı gol değil?

MHP medyasının dikkatine: Bu da mı gol değil?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Devlet Bahçeli'nin evine ayakkabılarıyla girmesi dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi evinde ziyaret etti. İki liderin görüşmesi saat 14.00’te başladı. Bahçeli’nin, Erdoğan’ı kapıda karşıladığı görüşmenin detaylarına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli’yi evinde ziyaret etti. Bahçeli’nin Erdoğan’ı kapıda karşıladığı görüşmede, iki ismin de sosyal mesafe kurallarına dikkat ettiği ve tokalaşmadığı görüldü. Bahçeli’nin evinde gerçekleşen görüşmede, mesafeli oturan iki isim baş başa görüştü. Bu buluşma, Erdoğan ile Bahçeli arasındaki son 6 günde gerçekleştirilen 3’üncü görüşme.

Bunun yanında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Devlet Bahçeli’nin evine ayakkabılarıyla girmesi dikkat çekti.

whatsapp-image-2021-01-05-at-20-14-05.jpeg

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alparslan Türkeş'in eşinin evine aynı şekilde girmesi MHP medyası tarafından "saygısızlık" olarak nitelendirilmişti. 

whatsapp-image-2021-01-05-at-20-19-18.jpeg

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki CHP'lilerin Alparsan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'e yaptığı ziyaret, MHP'nin yayın organı Türkgün'de "Alparslan Türkeş’in kemiklerini sızlatacak CHP’li heyet, Başbuğumuzun anılarının olduğu evde, ayakkabılarıyla dolaşıyordu" ifadeleriyle eleştirilmişti. 

Bakalım aynı tepki Erdoğan'a da gösterilecek mi?

HABERE YORUM KAT