“Metroda öpüşürsen ben devreye girerim” diyen Fıs Fıs İsmail devreden çıktı

“Metroda öpüşürsen ben devreye girerim” diyen Fıs Fıs İsmail devreden çıktı

Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı 'Fıs Fıs İsmail' karakteriyle tanınan Süleyman Yağcı “Kadınlar tayt giymesin” ve “Metroda öpüşürsen ben devreye girerim” şeklindeki açıklamalarının büyük tepki toplaması üzerine özür diledi.

“Kadınlar tayt giymesin” ve “Metroda öpüşürsen ben devreye girerim” sözleriyle tepki çeken Çocuklar Duymasın'ın Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı, tepki çeken sözleriyle ilgili sosyal medya hesabından video paylaştı. 

Gelen tepkiler üzerine geri adım atan Yağcı, "Kelimem maksadını aştı ve bunun için de kırdığım bütün kalplerden özür diliyorum. Niyetim kötü değil! Niyetim; kardeşçe, dostça, sevgi dolu bir hayat yaşamak" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Süleyman Yağcı ilk olarak kadınların tayt giymemesi gerektiğini savunarak, "Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç. Her şeyin bir kuralı vardır. Aşka, sevgiye, giyinmeye karşı değilim. Demokrat bir adamım" ifadelerini kullanmıştı.

Süleyman Yağcı, daha sonra katıldığı bir programda ise "Sen sevgilinle metroda öpüşürsen, çocuk parkında öpüşürsen, kafeteryada öpüşürsen ben devreye girerim. Öyle bir hakkım var. Öpüşemezsin kardeşim. Hiç kimse halka umum olan yerde sevgilisiyle öpüşemez. Kural vardır, ahlak vardır. Burası Türkiye Cumhuriyeti'dir. Atatürk ilke ve inkılaplarıyla kanunlar belirlenmiştir. El ele yürüdü ben buna bir şey demem, öpüşmekten bahsediyorum. Otobüste sıkıştırıyor kızı köşeye, var mı böyle bir hakkı ya?" demişti.

 

HABERE YORUM KAT