Metin Akpınar en beğendiği kadın ve erkek oyuncuyu açıkladı

Metin Akpınar en beğendiği kadın ve erkek oyuncuyu açıkladı

Metin Akpınar en beğendiği 2 oyuncuyu açıkladı. O açıklamasına destek veren olduğu kadar eleştiren de çok oldu

Candaş Tolga Işık, YouTube platformunda yaptığı programlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Son konuğu usta sanatçı Metin Akpınar oldu. Metin Akpınar, oynadığı dizi ve filmlerle milyonların gönlünde taht kurmuş bir isim olmasına rağmen şimdilerde ekrandan uzak bir hayat sürdürüyor.

Metin Akpınar, Candaş Tolga Işık'ın YouTube kanalında yayımlanan 'Uzun Lafın Kısası' programında konuk oldu ve siyasi yorumlarıyla gündeme gelmişti. Programda, sanat dünyasına dair ses getiren açıklamalarda bulunan Akpınar, "İyi aktör kedi yavrusu gibidir, gözü kapalıyken doğru yolu bulur" şeklinde bir tanımlama yaptı ve bizim kuşağımızdan sonra gelen iyi oyuncuların da olduğunu belirtti.

Candaş Tolga Işık'ın "Oyunculuğuyla çok iyi dediğiniz isimler?" sorusuna, Metin Akpınar, "Halit (Ergenç) mesela çok iyi oyuncu. Hem iyi yetişti hem doğru yetişti. Şarkı da söyleyebiliyor. Çok zor rollere de girip başarılı olabiliyor. Sultan Süleyman (Muhteşem Yüzyıl) gibi zor bir karakteri başarıyla canlandırdı" şeklinde cevapladı.

Ayrıca, Candaş Tolga Işık'ın "Kadın oyuncu?" sorusuna yönelik olarak Metin Akpınar, Burcu Biricik'i övdü ve "Çok kumaşı olan bir oyuncu. Her role girebiliyor ve hepsinden de başarıyla çıkıyor. Benim için en iyi oyunculardan biri" şeklinde görüş bildirdi.

Burcu Biricik ise son olarak Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Nalan karakteriyle büyük beğeni toplamıştı.

HABERE YORUM KAT