Mehmet Aslantuğ'un son hali endişelendirdi

Mehmet Aslantuğ'un son hali endişelendirdi

Mehmet Aslantuğ'un tatil fotoğrafları, özellikle saç ve sakalının birbirine karışmış hali, dikkatleri üzerine çekti.

27 yıl önce hayatlarını birleştiren ve uzun süredir magazin dünyasının örnek çiftleri arasında yer alan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ, geçtiğimiz Mayıs ayında hızlı bir boşanma süreci yaşayarak yollarını ayırdılar. Bir zamanlar birlikte gelen ve dostça ayrılan çiftin, boşanma sonrası yaşadığı değişiklikler magazin gündemine oturdu.

Mehmet Aslantuğ'un tatil fotoğrafları, özellikle saç ve sakalının birbirine karışmış hali, dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncunun düşünceli hali, takipçilerinin ilgisini çekti. Aslantuğ'un tatil pozları kadar, paylaştığı not da merak uyandırdı.

9-dqoa.webp

Boşanmanın Ardından İki Farklı Açıklama

Boşanma sürecini iki ünlü isim de farklı açılardan aktardı. Arzum Onan, verdiği bir röportajda, "Biz mükemmel bir çift olmaya çalışmadık. Aslında örnek çift olarak görülmenin altında kaldık. Boşanmanın nedeni ve niçini kelimelerle açıklanamaz" ifadelerini kullandı.

Mehmet Aslantuğ ise yaptığı açıklamada, "Arzum'u terk etmedim. Başka birine aşık olmadım. Bir yıl önce, bir süredir başa çıkmaya çalıştığımız bir durum var. Artık karı-koca olarak hissetmiyorum. Kendime ait bir evde yaşamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Uzun ve Anlamlı Bir Evliliğin Sonu

27 yıl süren evlilikleri, 10 dakika süren bir duruşma sonucunda resmi olarak noktalandı. Hem Arzum Onan'ın hem de Mehmet Aslantuğ'un farklı açıklamaları, boşanmanın ardında yatan duygusal karmaşıklığı yansıtıyor.

Uzun yıllar boyunca magazin dünyasının gözdesi olan bu çiftin, boşanma sonrası hayatlarındaki değişiklikler ve yaşadıkları duygusal süreç merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT