Mehmet Ali Erbil'in esprisi Melike Öcalan'ı kızdırdı!

Mehmet Ali Erbil'in esprisi Melike Öcalan'ı kızdırdı!

Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Sarıyer’de gerçekleşen bir ödül törenine katıldı. Ödülünü almak için sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil ve ödül gecesinin sunucusu Melike Öcalan, arasında yaşanan diyalog herkesi şaşırttı.

"Quality of Magazine", geçtiğimiz gün Cahide Palazzo’da düzenlediği "Quality Ödül Töreni" ile 13. yılını kutladı. Törenin sunuculuğunu Melike Öcalan ve Gökay Kalaycıoğlu’nun yaptığı davete iş, cemiyet, sanat, spor ve magazin camiasından çok sayıda ünlü isim akın etti. Gecede sanat, medya, spor ve iş dünyası kategorilerinde toplamda 40 ödül sahiplerini buldu.

Törene katılan ve ödül vermek için sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil'in sunucu Melike Öcalan'a sarf ettiği sözler ise olay oldu. Ünlü şovmen, Öcalan'a, "Çok güzelleşmişsin sen. Elimi değdirdiğim herkes meşhur oluyordu. Bir sana değdiremedim elimi." ifadelerini kullandı. Erbil'in esprisi tepki topladı.

"20 YILDIR BAŞIMA BÖYLE BİR ŞEY GELMEDİ!"
Kendisine yöneltilen bu sözlerin ardından Melike Öcalan'dan tepki gecikmedi. Öcalan, “Öyle bir şey hiç duymadım ben! Ben şoktayım. 20 yıldır başıma böyle bir şey gelmedi.” şeklinde konuşarak, Erbil'e yanıt verdi.

 

HABERE YORUM KAT