Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'ın tecavüz suçlamasına yanıt

Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'ın tecavüz suçlamasına yanıt
Seda Sayan'ın 'cinsel saldırı' suçlamasına Mehmet Ali Erbil'den yanıt geldi. Erbil, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, Sayan'ın iddiasına yönelik bir açıklama yayımladı.

Şovmen Mehmet Ali Erbil, şarkıcı Seda Sayan'ın yönelttiği 'tecavüz' suçlamasına yanıt verdi. Erbil, Sayan için söylediklerine değinerek "Ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı?" dedi.

Şovmen Mehmet Ali Erbil, şarkıcı Seda Sayan'ın kendisine yönelttiği "Tuğba ile evliyken evdeki hizmetli kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur" şeklindeki suçlamaya yanıt verdi.

Erbil, Instagram'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ben Mehmet Ali Erbil, hepinizin bildiği tanıdığı. Evet sınırı aştım, hata yaptım, sitem edeyim derken kontrolü kaybettim. Üzgünüm, amacım kimsenin onuruna zarar vermek değildi, hele ki tarih kadar eski bir dosta karşı böyle bir niyetim asla olamaz. Ama sizler şunu da biliyorsunuz ki ben 2 yıldır ölümün kıyısında yaşıyorum; doktorlarım zaten tüm çevremi istemsiz hezeyanlarım olabileceği konusunda uyardılar. Şimdi soruyorum; ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı. Siz de sormadınız mı, madem böyle birşey vardı, niye sustun diye? Her neyse benim alnım ak ve kendi payıma düşeni yaptım. Herkes de kendine yakışanı yapsın..."

img-2905.jpg