MasterChef Güzide Ata Benli'nin iftirasına sessiz kalmadı

MasterChef Güzide Ata Benli'nin iftirasına sessiz kalmadı

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu MasferChef Türkiye 2019'la adını duyuran Güzide Mertcan, 7 milyon TL değerindeki eviyle magazin gündemine gelmişti.

Güzide Mertcan, Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu MasterChef Türkiye 2019'la adını duyurdu. Yarışmaya katıldıktan bir süre sonra elenen genç kadın, 7 milyon TL değerindeki evinin haber olmasıyla magazin gündemine gelmişti. 


MasterChef Güzide hakkındaki '7 milyon TL'lik villa' şeklindeki haberlerin ardından Ata Benli, sahibi olduğu sosyal medya kanalından bir video yayınladı.
Söz konusu videoda, ünlü Youtuber Ata Benli, Güzide-Mustafa Mertcan çiftinin sahibi olduğu lüks yaşamla ilgili yorumda bulundu.

a-2.jpeg
Sabah gazetesinin haberine göre Ata Benli tarafından yayınlanan video sonrası savcılığa suç duyurusunda bulunan Güzide Mertcan, Benli'nin sarf ettiği sözlerle iftiraya maruz kaldığını, huzur ve sükununun bozulduğunu ileri sürdü.


MasterChef Güzide, dilekçesinde; Youtuber Benli'nin kendisi ile ilgili "rüşvet vererek programda kaldığı, lüks yaşamı sayesinde tanınırlığının arttığı" gibi gerçek dışı sözler sarf ettiğini belirtti.

SİBER ZORBALIĞA MARUZ KALDIĞINI BEYAN ETTİ
Üç çocuk annesi Mertcan, siber zorbalığa maruz kaldığını, şahsın tanınırlığının yüksek olduğu için hakkında sözlerle onur ve saygınlığının zedelendiğini beyan etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Güzide, 7 milyon TL'lik evi hakkında, "Biz bu evde 4–4.5 yıldır oturuyoruz. Tapusunu aldığımız ilk günden beri satmaya çalışıyoruz. Belli sebeplerden dolayı satmak istiyorduk ve sattık" sözleriyle dikkat çekmişti.

a-1.jpeg


Ünlü yarışmacı, "10 yıllık evliliğim boyunca 6 kez ev taşıdım. Farklı farklı semtlerde, farklı evlerde yaşadım. Bu yüzden ev ile aramda çok bağ olmuyor" demişti.
MasterChef Güzide, Büyükçekmece Alkent mahallesindeki ultra lüks villasının kapılarını, Youtube kanalı üzerinden takipçilerine açmıştı.


 

HABERE YORUM KAT