MasterChef All Star'da Mehmet Şef küplere bindi: Bu tabağı önümüze nasıl getirdin!"

MasterChef All Star'da Mehmet Şef küplere bindi: Bu tabağı önümüze nasıl getirdin!"

MasterChef All Star'da Mehmet Şef, Azize'nin getirmiş olduğu bardağı kirli buldu ve içindeki tatlıyı döktü.

MasterChef All Star'da ana kadro mücadeleleri tüm hızıyla sürüyor. Büyük bir rekabete sahne olan yarışmada vakit vakit gerilmiş anlamış olur yaşanıyor.

Murat Bozok'un konuk jüri üyesi olduğu MasterChef'te jüri karşısına çıkan yarışmacılar Araz, Ateş, Sergen, Azize, Burcu, Mert, Dilara, Hamza, Rabia Nur, Milhan, Tunahan, Emre, Görkem, İbrahim, Fatma, Tahsin ve Pelin oldu. Tahsin, Dilara, Araz, Fatma, Azize, Milhan, Burcu, Sergen ikinci tura geçmeye hak kazanmıştır. 2. etaba geçen yarışmacılar verilen ana ürünle en yaratıcı yemeği hazırlamak için tezgah başlangıcında karşı karşıya geldi

Gecenin sonunda kazanan isim Sergen oldu. Ama Sergen'in sevici, Mehmet Şef'in Azize'ye gösterdiği tepkinin gölgesinde kaldı.

Mehmet Şef, Azize'nin getirmiş olduğu bardağı kirli buldu ve içindeki tatlıyı döktü Yalçınkaya, yarışmacıyı şu sözlerle uyardı:

"Sen şu bardağı müşterinin önüne götürsen ne olur? Ben satın alan olsam bu tabağı bu şekilde çevirip dökerim ve geri veririm.

Başka meydana getirecek bir şey yok. All Star'dasın. Bunda yerim daha iyi. Çünkü bana getirdiğin bardak kirli, o şekilde gözüküyor. Ya o şekilde bir şey yaptığında topraklayacaksın, yaldızlayacaksın ya da müşterinin önüne getirmeyeceksin. Bana bu şekilde tabakta versen daha güzel."

HABERE YORUM KAT