Lüks Koli bandı... 3700 Euro'dan satışta!

Lüks Koli bandı... 3700 Euro'dan satışta!

Moda dünyası yine pes dedirtti. 3 euroluk koli bandının üzerine yapıştırılan bir marka logosu ile bilezik yaptık diyerek 3700 eurodan satıyorlar.

İşte moda dünyasının en yeni aksesuarı! Lüks marka Balenciaga tarafından piyasaya sürüldü. Yeni sonbahar/kış koleksiyonunun bir parçası ve "Gaffer Bileklik" olarak adlandırılıyor. Sağlam ve son derece yapışkan bir kumaş bandı olduğu söyleniyor.

Resmi fiyatı henüz açıklanmadı, ancak 4000 ABD doları (yaklaşık 3685 Euro) civarında olması bekleniyor. Yapı marketlerde böyle bir bant rulosu 2 ila 5 Euro'ya mal oluyor, ancak modaya uygun Balenciaga yazısı eksik!

Aşağıdaki video TikTok ve Instagram'da viral oldu. Ve genellikle sadece alay ve kahkaha topladı. Birçok kişi kendi kendine soruyor: "Bu bir şaka mı?"

@highsnobiety Would you wear this? #balenciaga ♬ Imperfect Island - DJ BAI

Paris Hilton ve Kim Kardashian gibi ünlüler Balenciaga'nın büyük hayranları olarak görülüyor ve Kim Kardashian da markanın tanıtımını yapıyor. Kim'in yüzbinlerce Euro değerinde neredeyse 130 Balenciaga aksesuarı ve çantası var. Böyle bir bilezik eksik olmamalı!

ARTI49
Fotoğraf: @highsnobiety / TİKTOK

HABERE YORUM KAT