Lissiya Farm, Amazon ile yerli ürünleri Almanya'daki sofralara taşıyacak

Lissiya Farm, Amazon ile yerli ürünleri Almanya'daki sofralara taşıyacak

Lissiya Farm, ürünlerini, ocak ayından itibaren Amazon üzerinden Almanya'da da tüketiciye sunmaya başlayacak.

Amazon'dan yapılan açıklamaya göre, marka, doğal şekilde üretilen zeytinyağı, reçel, bal gibi pek çok ürününü Türkiye dışında Avrupa ve Orta Doğu ülkelerindeki sofralara da ulaştırıyor.

Şirket, 2023'te Türkiye'deki büyümesini artırırken, yurt dışında da sofralara ürünlerini taşımak için çalışmalarını hızlandırdı.

Halihazırda Avrupa ve Orta Doğu pazarlarına ürün sunan marka, ocak ayından itibaren Amazon üzerinden Almanya'da da ürünlerini tüketiciyle buluşturacak.

Şirket, bu adımları atarken e-ticaretin getirilerinden faydalanıyor. Kuruluşunun ardından hızla kendi online mağazasını hayata geçiren marka, Amazon.com.tr üzerinden yaptığı satışlarla da geniş kitlelere ürünlerini ulaştırıyor.

"Doğal ve katkısız ürünler sunmak temel prensibimiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Lissiya Farm Kurucusu ve Genel Müdürü Sinan Uğur Yılmaz, hedeflerinin doğal ve katkısız gıda ürünlerini her eve ulaştırmak olduğunu belirterek, "Ne yediğini bilmenin herkesin hakkı olduğunu düşünüyoruz. Tamamen taze ve doğal ürünlerimizin hepsi kendine özel bölgelerde yetişiyor. Amazon desteğiyle yakın bir zamanda ürünlerimiz birçok ülkenin yanı sıra Almanya'da da ulaşılabilir olacak. Zeytinyağı, granola, bal, reçel, nar ekşisi gibi doğal şekilde üretilmiş gıda ürünlerini tüketiciye sunuyoruz. Burada vurgulamak isterim ki ürünlerimiz pestisit, koruyucu ve katkı maddesi bulundurmuyor. Doğal ve katkısız ürünler sunmayı kuruluşumuzdan beri temel prensip olarak belirledik." ifadelerini kullandı.

Türkiye ve yurt dışındaki müşterilerinin Amazon.com.tr'de yer alan mağazaları üzerinden ürünlerine kolaylıkla ulaşarak satın alabildiklerini aktaran Yılmaz, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bizim için online dünyanın sunduğu kolaylıklar ve avantajlar oldukça önemli ve müşterilerimizin de arzu ettikleri ürünlere en kolay ve hızlı şekilde ulaşmayı önemsediklerini biliyoruz. Amazon.com.tr, firmamızın kuruluşu ardından bizim için ürünlerimizi tüketiciye ulaştırma noktasında oldukça önemli bir kanal haline geldi. Özellikle uygun fiyatlı gönderim seçeneği, hızlı kargolama gibi hem bizim hem de müşterilerimiz için süreci oldukça hızlandıran Amazon Lojistik (FBA), bu noktada inanılmaz bir destek sundu diyebilirim.

e-ticaret sayesinde ülkemizdeki müşterilerimizin yanı sıra yurt dışındaki müşterilerimize de ürünlerimizi sunmaya başladık ve bu konuyla ilgili çalışmalarımızı hızlandırdık. Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinden özellikle bal, zeytinyağı ve yüzde 100 nar ekşisi ürünlerimize çokça talep alıyoruz. Bu talebe yanıt vermek için azimle çalışıyoruz. Ocak 2023'te ise Amazon iş birliğimiz sayesinde e-ticaretin gücünü kullanarak Almanya'daki müşterilerimize de ürünlerimizi sunmaya başlayacağız. Buradan aldığımız güçle yurt dışına özel birkaç farklı ürün çalışma fikrimiz de var."

Artı49
Fotoğraf: Unsplash - christianw

HABERE YORUM KAT