Lidl'in 'Paskalya' paylaşımı ters tepti: Müşterilerden tepki yağdı...

Lidl'in 'Paskalya' paylaşımı ters tepti: Müşterilerden tepki yağdı...

Lidl sosyal medya hesabından tanıtımını yaptığı oyuncak paylaşımına hiç beklemediği bir tepki aldı.

Süpermarketlerin veya indirimcilerin reklam kampanyaları her zaman olumlu karşılanmayabiliyor. Bazen müşteriler marketler tarafından sunulan kampanya tekliflerine tepki gösterebiliyor.

Lidl kısa süre önce bunun benzeri bir müşteri tepkisiyle karşılaştı. Çocuklara yönelik bir Paskalya kampanyası, birçok yetişkin arasında tepkiye yol açtı.

Lidl , Facebook'ta çocuklara yönelik bir Paskalya kampanyasıyla reklam yaptı. Satışta olan bir oyuncak setinin reklamını yapan Lidl ''Çocuklar başka rollere kaymayı severler! Veterinerlik oyun setimiz ile küçük doktorlar, çocuklarının muayenehanesinde oyuncak ayı patilerini iyileştirebilir, peluş tavşan kulaklarını tedavi edebilir Bugünden itibaren Lidl şubenizde minikler için sayısız hediye fikri bulacaksınız. '' ifadelerini kullandı.

Ancak müşterilerden beklediklerinden farklı yorumlar aldılar.

Yapılan paylaşımın altında birçok kullancı tepki gösterdi. Bir kişi ''Paskalya hediyesi mi? Noel sadece birkaç ay önceydi. Kesinlikle burada bir karışıklık var. Lütfen Paskalya'yı ticari bir festivale dönüştürmeyin'' yazdı. Başka bir kullanıcı ise ''Paskalya hediyesi değil yumurta arıyoruz'' dedi.

Artı49

HABERE YORUM KAT