Lidl'den aldığı ıspanak paketinden çıkan şey müşteriyi şoke etti...

Lidl'den aldığı ıspanak paketinden çıkan şey müşteriyi şoke etti...

Yapılan sıkı kontrollere rağmen bazen satın aldığımız sebze ve meyvelerin içinde istenmeyen şeylerle karşılaşabiliyoruz. Bir Lidl müşterisi satın aldığı ıspanakların arasında kertenkele buldu.

Süpermarket ve aynı zamanda indirimci Lidl’e giderseniz orada çok sayıda ürünle karşılaşacaksınız. Yemek söz konusu olduğunda, ihtiyaçlarınıza veya yeme alışkanlıklarınıza bağlı olarak birçok farklı ürün vardır.

İngiltere'deki bir Lidl müşterisi, şubeye girerken sağlıklı bir seçenek seçti ve bir paket ıspanak aldı. Sebzeler, yemeye hazır salata paketlerinde tüketicilere sunuluyor. 

Lidl müşterisi ıspanak paketinde kertenkele buldu - hayvan hala hareket ediyor

Daha sonra satın aldığı ıspanağı hazırlamak isteyen müşteri gözlerine inanamadı. Ve Twitter’da şunları paylaştı: “Bu sabah bizimle kahvaltı yapan küçük arkadaşımız için teşekkürler Lidl." Tweet'ine kısa bir video ve fotoğraf ekledi. Paylaşılan videoya göre, ıspanak yapraklarının arasındaki kertenkele oldukça net gözüküyor. Ve hala canlı olduğu da videoda açıkça belliydi. 

Müşteri, videoda kertenkeleyi işaret parmağıyla dürttüğünde hayvan hareket ediyor. Ispanak paketindeki delikler, kertenkelenin hayatta kalması için ihtiyaç duyduğu havayı sağlamış olabilir.

 

 

Fotoğraf: Unsplash - fruitorvegetable

HABERE YORUM KAT