Lidl'deki salatalık fiyatları müşterileri çileden çıkardı

Lidl'deki salatalık fiyatları müşterileri çileden çıkardı

Lidl süpermarketinin broşüründeki fiyatları gören müşteriler şaşkına döndü.

Kassel – Aldi, Lidl, Rewe and Co.'daki süpermarket raflarının görüntüsü son zamanlarda defalarca birçok müşterinin sinirlerini bozdu. Günlük yiyecek fiyatları ve Ayçiçek fiyatları gittikçe daha kıt hale geliyor. Ancak şimdi Lidl broşöründeki fiyatlar pek çok müşterinin tepkisini çekti. 

Bir Facebook kullanıcısı, Lidl süpermarketinin Facebook gönderisinin altına “Artık salatalıklar altından mı?” diye sordu. Ayrıca kullanıcılar turşu fiyatlarına da tepki gösterdi. 750 gram başına 3,49 Euro gibi bir fiyata müşteriler “Cidden mi” diyerek tepki gösterdi.

Lidl broşürü sorun yaratıyor: “Artık salatalıklar altından mı?”

Bir Facebook kullanıcısı yorumunda: “Vay, ben bu fiyatlara aşırı derim. Salatalık 3.49 Euro. Bu fiyatlara kendinizi ve çocuklarınızı nasıl besleyeceksiniz?” diye sordu. Başka bir kullanıcı da öfkeli bir şekilde konuştu ve öfkeli emojilerle yorum yaptı. Broşürün yan tarafında salatalık fiyatının arkasındaki yıldızın ne anlama geldiği açık değil, ancak ilerleyen sayfalarda "Sınırlı stoklar nedeniyle bu makale indirimde ilk gün tükenmiş olabilir" notu var. Bu, diğer pek çok gıda gibi salatalıklarda da şu anda stok sıkıntısı olduğu anlamına gelebilir.
 

Haber Çeviri:Tuğba Ünal
Fotoğraf: Unsplash - harshalhirve

HABERE YORUM KAT