Lidl, Kaufland uygulamaları: Gerçekten avantajlı mı ?

Lidl, Kaufland uygulamaları: Gerçekten avantajlı mı ?

Alışveriş yaparken tasarruf etmek isteyenler genellikle Kaufland, Lidl'in uygulamalarını kullanıyor. Peki süpermarket uygulamalarında gerçekten bu konuda ne kadar etkili ?

Süpermarket uygulamaları bazı müşteriler tarafından hala şüpheyle bakılırken bazıları için ise vazgeçilmez durumunda.

Kaufland, Lidl ve Co. gibi çok sayıda zincir müşterilerine bu şekilde birçok tasarruf kampanyası ve indirim sunuyor.. Özellikle gıda fiyatlarının arttığı şu anda uygulamalar büyük popülerlik kazanıyor. Ancak: Müşteri için uygun olanın genellikle bir püf noktası vardır. Peki uygulamalardaki teklifler ne kadar doğru?

echo24.de'ye göre Kaufland, Lidl ve Co.'nun süpermarket uygulamalarının pek çok ortak noktası var . İndirimlerle reklam veriyorlar ve genellikle akıllı telefonda uygun şekilde güncel reklam broşürlerinde gezinme gibi işlevler sunuyorlar. Ek olarak, genellikle tarif önerileri, dijital makbuzlar veya alışveriş listeleri oluşturma seçeneği gibi başka kolaylıklar da vardır.

Ancak müşteri için uygun olan, firmalar tarafından net bir amaç için kullanılmaktadır. Tüketici danışma merkezi, Kaufland , Lidl ve Co. gibi indirimcilerin, uygulamaları aracılığıyla müşterileri elde tutmak istediğini açıklıyor. Bu ayrıca, ilgili süpermarkete olabildiğince sık gelmeleri için kullanıcılara reklam hedeflenerek yapılır.

Bunun tüketiciler için dezavantajları da olabilir: Çünkü aynı süpermarket zincirinden daha fazla alışveriş yapan ve kendilerini uygulamaya bağlayanların genellikle diğer mağaza ve ürünlerin fiyatlarını karşılaştırma olasılığı daha düşüktür. Ayrıca, tüketici danışma merkezi, uygulamaların reklam tüketiminin sizi giderek daha fazla spontane satın almaya teşvik edeceği konusunda uyarıyor.

Kaufland, Lidl and Co.'nun uygulamaları genellikle çok fazla yetkilendirme alıyor

Kaufland, Lidl ve Co.'nun birçok uygulamasının ortak noktası, akıllı telefonunuzla ödeme yapabilmenizdir . Bununla birlikte, tüketici danışma merkezi, mobil ödemenin tüketicinin kimliğinin tespit edilmesini sağladığı konusunda uyarıyor.

Çünkü Kaufland, Lidl and Co.'nun süpermarket uygulamalarında tüketicilerin önce bir ödeme aracı, örneğin bir cari hesap yatırması gerekiyor. Bunu yaparken, müşteriler genellikle uygulamaya istenmeyen olması gerekmeyen izinler veren gizlilik şartlarını kabul ediyor.

Bu nedenle tüketici merkezi, Kaufland, Lidl and Co.'nun uygulamalarının ayarlarının dikkatlice kontrol edilmesi gerektiğine dikkat çekiyor. Uygulamanın işlevselliği için gerekli olmayan yetkilendirmeler genellikle orada etkinleştirilir. Bu, örneğin konuma veya mikrofona erişim yetkisini içeriyor.

Artı49

 

HABERE YORUM KAT