KVB greve gidiyor

KVB greve gidiyor

Verdi sendikası önümüzdeki Salı için tüm gün sürecek bir uyarı grevi çağrısında bulundu. Greve gidileceği için saat 03.00'ten sonra KVB tramvayları çalışmayacak ve sadece taşeron firmalar tarafından gerçekleştirilen otobüs seferleri gerçekleşecektir.

KVB operasyonları, 15 Şubat Çarşamba günü operasyon gününün başlangıcına kadar devam etmeyecek. Uyarı grevi Bonn'da da gerçekleştirileceği için Stadtwerke Bonn ile ortak işletilen Stadtbahn 16 ve 18 numaralı hatlarda trafik olmayacak. KVB müşteri merkezleri ve satış noktaları kapalı kalmaya devam edecek. Deutsche Bahn, Mittelrheinbahn ve diğer demiryolu şirketleri grevden etkilenmeyecek. VRS alanı içerisinde KVB müşterilerinin biletleri burada da geçerli olacak

Zam İstiyorlar

Uyarı grevleri, bu hafta Kuzey Ren-Vestfalya'daki diğer şehirlerde trafiği zaten felç etti. Örneğin Cuma günü Düsseldorf ve Bergisches Land etkilenir. İşçiler, iş bırakmalarla federal ve yerel kamu hizmetleri arasında devam eden toplu pazarlık anlaşmazlığında taleplerini vurgulamak istiyor.

HABERE YORUM KAT