Kuzey Ren-Vestfalya’da uyuyarak para kazanabilirsiniz!

Kuzey Ren-Vestfalya’da uyuyarak para kazanabilirsiniz!

Kuzey Ren-Vestfalya insanların uyku alışkanlıklarını inceleyen bir araştırma için gönüllüler arıyor. Katılımcılara en az 35 Euro’luk nakit ödeme alacak.

İnsanların uyku alışkanlıkları değişiyor mu? RUHR24'ün haberine göre, Kuzey Ren-Vestfalya eyaleti bunu düzenli olarak inceliyor. Bu araştırmaya katılacak gönüllülere 35 Euro’luk ödeme yapılacak.

İnsanlar son 10 yılda nasıl uyudu ve uyku düzenleri nasıl değişti? RUHR24'ün haberine göre, Kuzey Ren-Vestfalya Eyalet İstatistik Dairesi bu soruyu araştırıyor.

Uyku alışkanlıkları üzerine çalışma

2012 ve 2013 yıllarında NRW'deki insanların uyku davranışları üzerine yapılan bir araştırmanın en son sonuçları, katılımcıların günde yaklaşık 8,5 saat uyuduklarını gösterdi. Sonuçlar, kişisel duruma bağlı olarak büyük ölçüde değişiyordu.

NRW'deki insanlar günde yaklaşık sekiz saat uyuyor

Ortalama olarak, çocukları olan çiftler, normal bir kişiden yarım saat daha az uyuyor. Aynı şekilde, özellikle yaz aylarındaki sıcaklık bu saatte fark yaratabilir.

2022'de yapılan yeni bir araştırma, NRW'deki insanların uyku davranışlarının son on yılda değişip değişmediğini gösterecek. Araştırmacılar ayrıca insanların günlerini nasıl organize ettikleri ve nasıl uyuduklarıyla da ilgileniyorlar. Anket Ocak ayında başladı, ancak devlet dairesi hala çalışma için katılımcı arıyor.

Araştırmanın doğru sonuç verebilmesi için çocukları olan ebeveynler, bekar kişiler veya serbest meslek sahiplerine ihtiyaç var. Katılımcılar, bir uygulama veya anket kullanarak süreçlerini üç gün boyunca belgeleyecek. Katılımcılara en az 35 Euro’luk nakit ödenecek.

Artı49                                                                                                        Fotoğraf: Isabella and Zsa Fischer - Unsplash

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT