Kuzey Ren-Vestfalya'da bıçaklı saldırgan alarmı! 3 kişiyi yaraladı...

Kuzey Ren-Vestfalya'da bıçaklı saldırgan alarmı! 3 kişiyi yaraladı...

Hagen şehir merkezindeki büyük bir insan avının ardından polis, 10 Şubat Cuma akşamı geç saatlerde NRW şehrinin farklı yerlerinde üç kişiye saldırıp yaralayan 24 yaşındaki bir kişiyi yakaladı.

25 yaşındaki bir adamın saat 22.15 sıralarında şehir merkezindeki polis karakoluna gelip tren istasyonunun yakınındaki Graf-von-Galen-Ring'de bir adamın kendisini kalçasından bıçakladığını söylemesi üzerine yetkililer harekete geçti Wa.de, yetkililer hafif yaralı adama ilk tıbbi müdahaleyi yaparken, polis ekipleri harekete geçti ve zanlının izini sürmeye başladı

Yaklaşık bir saat sonra, 19 yaşındaki bir erkek de ilk olay yerinin hemen yakınında kalçasından bıçaklandı. Hagen polisinin yaptığı açıklamada, failin tarifi ilk yaralanan kişininkiyle aynı zamana denk geldi.

Kısa bir süre sonra üçüncü bir bıçak kurbanının (28) uyluk yarası nedeniyle yakındaki bir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Hagen polisi, komşu polis yetkililerinden meslektaşlarının desteğiyle, bıçaklı saldırgan için başarılı bir şekilde geniş çaplı bir insan avı başlattı. Polis, 24 yaşındaki zanlıyı, bir üçüncü kurbanını yaraladığı Bergischer Ring'de sabah saat 01.00 sıralarında yakaladı.

Kriminal polis, tehlikeli bedensel zararla ilgili soruşturma başlattı. Yaralanan 3 kişinin hayati tehlikesi bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT