Kuzey Ren-Vestfalya'da 46 yaşındaki kadını tren raylarına iten adamı o detay yakalattı!

Kuzey Ren-Vestfalya'da 46 yaşındaki kadını tren raylarına iten adamı o detay yakalattı!

Troisdorf tren istasyonunda, bir adam 46 yaşındaki bir kadını ray yatağına itti.

30 yaşındaki adam kendisine sigara vermek istemediği için 46 yaşındaki bir kadını Troisdorf istasyonundaki tren raylarına itti. Polisin yaptığı açıklamaya göre meydana gelen saldırıda kadın yaralandı.

Sabah saat 5.45 civarında, Siegburg'daki federal polis, Troisdorf yakınlarındaki yolda yaralı bir kadın olduğuna dair bir bildirim alması üzerine olay yerine gitti. Olay yerinde, göze çarpan kırmızı bereli genç bir adamın kendisinden sigara istediğini bildiren bir tanıkla karşılaştılar. Kabul etmeyince adam şansını 46 yaşındaki kadında denedi.

46 yaşındaki kadın sigarayı vermek istemeyince zanlı kadına saldırarak elinden çantayı kaptı ve ardından onu rayların üzerine itti. Fail kaçarken diğer yolcular kadının yardımına koştu.

Tanığın tarifine ve kırmızı şapkaya göre, şüpheli kısa bir süre sonra platformda yeniden göründüğünde hızla teşhis edildi.

Polise göre, görünüşe göre sarhoş olan Siegburg'lu 30 yaşında bir adam. Yetkililer adamı ofise götürdüler ve burada tehlikeli bedensel zarardan cezai işlem başlattılar.

HABERE YORUM KAT