Kral, Almanya’da haremiyle karantinaya girdi

Kral, Almanya’da haremiyle karantinaya girdi

Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn, 20 cariyelik haremi ile birlikte kendini Almanya’da lüks bir otelde karantinaya aldı.

BERLİN - Korona virüs nedeniyle dünya genelinde önlemler arttırılıyor. Korona virüs tespit edilen liderler kendilerini karantina altına alırken, Tayland Kralının da karantinada olduğu ortaya çıktı. Alman medyasında yer alan habere göre, 67 yaşındaki Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn, kendini ve 20 cariyelik haremini Almanya’nın Bavyera eyaletinde bulunan Garmisch-Partenkirchen kasabasındaki Grand Hotel Sonnenbichl’te karantinaya aldı.

aw979438_01.jpg

Rama X olarak da bilinen Kralın yerel bölge konseyinin izniyle tüm oteli rezerve ettiği öğrenildi. Ancak kralın yanı sıra 119 kraliyet üyesinin, korona virüs taşıdığı iddiasıyla Tayland'a geri gönderildiği iddia edildi. Kralın dördüncü karısının Kral Vajiralongkorn ve haremi ile birlikte karantinada olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Kral Vajiralongkorn, Şubat ayından bu yana ülkesinde görülmemişti. Tayland’da bugüne kadar bin 524 korona vakası görülürken, 9 kişi de hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT