Korkunç olay! Duş almak için küvete girdi elektrik çarptı

Korkunç olay! Duş almak için küvete girdi elektrik çarptı

İsveç'te yaşayan 22 yaşındaki genç kadın duş almak için küvete girdi. Duşta şarjda olan telefonunu kullanmak isteyince olanlar oldu.

Korkunç olay, önce sosyal medyada sonra da dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Milliyet gazetesinin haberine göre;  Genç kadının şarjdaki telefonunu küvete düşürüp feci şekilde can vermesinin ardından, benzer olayların sık sık yaşandığına dikkati çeken uyarılar peş peşe yayınlandı.


Dünya banyo küvetinde feci şekilde can veren 25 yaşındaki genç kadını konuşuyor... İsveç'te yaşayan 22 yaşındaki bir kadın banyo yaptığı sırada şarjda olan telefonunun küvete düşmesi sonucu elektriğe kapılıp hayatını kaybetti.

telefon-222.jpeg
Gossau şehrinde geçen Perşembe günü meydana gelen olay ile ilgili yerel kaynaklar, hayatını kaybeden kadının telefonu şarjdayken küvette bir show programı izlerken telefonun elinden su dolu küvete düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.

telefon-1-22.jpeg


Savcılık, yasalar gereği ismi ve resmi yayınlanmayan kadının olay esnasında telefonun arızalı olan bir prize takılı olduğunu, bundan dolayı telefonun suya düşme ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtti.

 

HABERE YORUM KAT