Köln'de bulunan Türk kafesi mühürlendi

Köln'de bulunan Türk kafesi mühürlendi
Tren istasyonu yakınında uzun zamandır hizmet veren, Türklerin buluşma mekanlarından biri olan SARAY CAFE yapılan denetimler sonucu mühürlendi.

Son zamanlarda Köln'de bulunan cafe,nargile cafe ve barlara karşı sıkı denetimler yapılıyor. Bu denetimlere Köln'de bulunan Kamu Dairesi'nin ortak denetimi eşliğinde ana gümrük idaresi, polis, ayrıca finans departmanı, yapı denetimi ve asayiş dairesinin 4 eylül cumartesi günü yaptığı denetimlerde Saray Cafe'de bazı kusurlar tespit edidi. Bu kusurların giderilmesi için Saray cafe geçici olarak kapatıldı.

Asayiş şubesinin açıklamasına göre işletme sahibi, kusurların giderilmesi için devlet onaylı uzman gözetiminde, kusurların giderilmesinden sonra mutlaka sertifika/inşaat yöneticisi beyanı düzenleyerek yapı denetimi bürosundan resmi takip denetimi talep etmelidir. Bu konular üzerine işletme yöneticisinin açıklaması merak ediliyor. Fakat Saray Cafe yöneticisi sesiz kalmayı yeğledi.

Fotoğraf: Birol Balkan

Artı49 Haber Merkezi