Köln'de 29 yaşındaki adam dehşet saçtı! Hem insanlara, hem hayvanlara...

Köln'de 29 yaşındaki adam dehşet saçtı! Hem insanlara, hem hayvanlara...

Pazar sabahı Köln-Weidenpesch'te 29 yaşındaki bir adam üç farklı suç işledi, polis tarafından gözaltına alındı.

Pazar sabahı Köln polisi tarafından Köln-Weidenpesch'te geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. Akıl sağlığı yerinde olmadığı şüphelenilen bir adamın üç eylemde üç kişiyi ve bir köpeği yaraladığı ve birkaç ata saldırdığı söyleniyor.

Köln polisinin yaptığı ilk soruşturmalara göre , ilk suç sabah 8 sularında işlendi. 29 yaşındaki zanlının, Dessauerstrasse'deki bir apartmanın merdiven boşluğunda komşusuna copla vurduğu söyleniyor. 

Weidenpescher Park'ta ikinci saldırı sadece birkaç dakika sonra gerçekleşti. 29 yaşındaki kişinin sabah 8.30 sıralarında 63 yaşındaki yürüyüşçüye ve köpeğine bıçakla saldırdığı ve ağır yaraladığı belirtildi. 63 yaşındaki adam yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı. İtfaiye ekipleri köpeği hayvan hastanesine kaldırdı.

Fail olduğu iddia edilen kişinin yakındaki bir binicilik ahırına gittiği ve üçüncü suçu işledi Orada birkaç ata copla saldırdığı ve ahırdan çıkarttığı bildirildi.

Polis memurları 29 yaşındaki zanlıyı olay yerinde gözaltına aldı.

Kurtarma görevlileri, şüpheliyi, doktorların adamın sağlığını kontrol etmesi gereken bir hastaneye götürdü. Savcının talimatı üzerine zanlıdan kan alınarak uyuşturucu testi yapıldı.

54. Kriminal Polis Karakolu’nun soruşturması devam ediyor.

HABERE YORUM KAT