Köln ve Düsseldorf arasındaki banliyö seferleri durabilir!

Köln ve Düsseldorf arasındaki banliyö seferleri durabilir!

Almanya'da önümüzdeki günlerde tren seferleri aksayacak.

Leverkusen ve Langenfeld arasındaki Rhein-Ruhr-Express inşaat çalışmaları, 2 Temmuz - 6 Ağustos tarihleri ​​arasındaki yaz tatillerinde Köln ve Düsseldorf arasındaki banliyö güzergahında birçok tren iptaline ve güzergah değişikliğine yol açacak. Bu süre zarfında bu rotada taşımacılık yapılamayacak. 

Genişleme Leverkusen ve Langenfeld arasında devam ediyor.  Ayrıca Leverkusen tren istasyonunun engelsiz genişletilmesi ve Leverkusen ve Langenfeld'deki gürültü bariyerleri ile ilgili çalışmalar da gündemde.

Demiryolu ayrıca, Düsseldorf'taki yeni elektronik kilitleme için kontrol ve güvenlik teknolojisi üzerinde çalışmak ve bakım için kapatmayı kullanıyor. Yeni katener direkleri için 100'den fazla temel atılıyor, 70 kilometreye yakın yeni kablo döşeniyor, 500 metreden fazla gürültü koruma duvarı yapılıyor ve dört nokta değiştiriliyor.

2 Temmuz Cuma, 20:00 ve 9 Temmuz Cuma, 21:00 ve ayrıca 6 Ağustos Cuma, 21:00 ve 14 Ağustos Cumartesi, 14:30, S 6 hattında Köln-Mülheim ve Düsseldorf Hbf arasındaki trenler . Bunun yerine otobüsler, Köln-Mülheim ve Langenfeld arasındaki ve Langenfeld ve Düsseldorf Hbf arasındaki tüm ara duraklarda çalışacak.

Haber: Birol Balkan

HABERE YORUM KAT