Kocasını emziren öğretmen işsiz kalınca fetiş sitesinde köşeyi döndü

Kocasını emziren öğretmen işsiz kalınca fetiş sitesinde köşeyi döndü

İki çocuk annesi ve erkek arkadaşı şu anda İngiltere'deki kasabanın en çok konuşulan konusu. Lana Michaels, nişanlısı Shawn'ı haftada iki kez emziriyor.Çift İngiliz televizyonunda yayınlanan bir belgeselde bu konu hakkında açıklamalarda bulunuyor.

Her şey eski öğretmenin çocuklarını (7 ve 11 yaş) emzirme hissini kaçırmasıyla başladı. Lana Michaels, “Oğlumu sekiz ay, kızımı iki yıl emzirdim” diyor. "Başka bir bebeğim olsun istemiyorum ve çocuklarım artık çok yaşlı ama Shawn'ı emzirme fikrini sevdim." açıklamasında bulunuyor.

Yaşlarını sır gibi saklayan İngilizler, bir vegan flört uygulaması aracılığıyla tanıştıkları açıklamasında bulundular. Lana ve Shawn'ın aklına seksten önce emzirmek geldi. Nişanlısı, “Yeni şeyler denemeyi seviyoruz” ifadelerini kullandı.

Çift anımlanmamış bir bitkisel preparat alarak süt üretimini yeniden canlandırabileceğini keşfettikten sonra ,Lana “Üç gün sonra göğsümde bir damla süt vardı. Shawn emmeye başladıi gerçekten iyi hissettirdi ” ifadelerini kullandı.

Çift haftada beş kez seks yapıyor ve Shawn iki kez emziriliyor. Lana "Göğüslerimde süt varken kendimi daha çekici ve kadınsı hissediyorum." dedi

2020'de adadan İspanya'ya taşınan çift orada İngilizce öğretmenliği yapmayı planlıyorlardı ancak korona, göçmenlerin bu planlarını suya düşürdü, böylece internette fetişlerinden para kazanmaya başladılar. Dünya çapında 7.000 kişi emzirme videoları için para ödüyor.

HABERE YORUM KAT