Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı takipçisini ifşaladı

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı takipçisini ifşaladı

Show TV ekranlarında yayımlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncularından Evrim Alasya, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret eden takipçisini ifşa etti.

Son dönemde Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Kıvılcım karakteriyle anılan Evrim Alasya, Instagram üzerinden kendisine hakaret içerikli mesajlar gönderen bir takipçisini ifşa ederek dava açacağını söyledi.

Bir kullanıcı, paylaşımlarından dolayı hedef aldığı ünlü oyuncuya "Habire dudak dudağa, seviştin, öpüştün. Fahişe halinle salladın. Sizin yurt dışında yaşayacak durumunuz var defolup gitsenize beğenmediğiniz ülkede ne arıyorsunuz? Kendini iyice Kıvılcım rolü saçmalığına kaptırdın" dedi.

Gelen mesajlara sessiz kalmayarak takipçisini ifşa eden Evrim Alasya ise şu sözlerle tepki gösterdi: "Bu hanım öğretmenmiş! Yer bilimci, doğa bilimci, evli, çocuklu, doğayı koruyan falan filan diye tanımlamalar yazmış kendiyle ilgili.

‘Çok şükür huzurluymuş.' Ben onun huzurunu kaçıracağım bir süre kusura bakmazsa! ‘Fahişe’ olduğumu düşünüyor, kaldı ki ola da bilirim anlatsın mahkemede.

Bakalım benimle ilgili derdi neymiş! Bu çirkin örnek üzerinden genelleme yapmak istemem ama bu ülkenin öğretmenleri bu haldeyse durum gerçekten vahim.

Artık mahkemede anlatsın bakalım neden rahatsız olmuş benden! Ha bir de hayatı çevreyi koruyormuş."

HABERE YORUM KAT