Kılıçdaroğlu davet etti İmamoğlu kararını verdi

Kılıçdaroğlu davet etti İmamoğlu kararını verdi

Kemal Kılıçdaroğlu, yarın saat 13.00’te CHP’li belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. Toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılacak.

14 ve 28 Mayıs seçim yenilgilerinin ardından ‘değişim’ tartışmalarının yaşandığı CHP’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu istişare toplantılarını sürdürüyor. Kılıçdaroğlu daha önce, Meclis Grubu’yla, il başkanlarıyla ve gençlik kolları il başkanlarıyla bir araya gelmişti. Bu kez de CHP’li belediye başkanları ile toplantı yapacak.

Kılıçdaroğlu ‘değişim’ taleplerine bu toplantılarla ve Merkez Yürütme Kurulu ile danışmanlarını değiştirerek yanıt vermeye çalışıyor. Değişim talep edenler ise atılan adımları yeterli bulmuyor.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçimlerden hemen sonra başlattığı değişim tartışmasında somut adımlar atmaya başladı.

Son olarak 16 Temmuz Pazar sabahı İmamoğlu öncülüğünde yapıldığı anlaşılan ve partiyi olağanüstü kurultaya götürme konusunun da görüşüldüğü online toplantının görüntüleri internete sızdırıldı. Kılıçdaroğlu bu toplantıyı “etik” bulmadığını söyledi.

Sızan video tartışması sıcakken CHP’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tüm büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarıyla toplantı yapacak. 10Haber’in edindiği bilgiye göre, Cumartesi günü saat 13.00’da yapılacak toplantıya CHP’nin ağır toplarıyla yaptığı toplantı internete sızan Ekrem İmamoğlu da katılacak.

Toplantıda yenilgiyle sonuçlanan seçimlere dair değerlendirmelerin de yapılması bekleniyor. Kılıçdaroğlu’nun gündemi ise yerel seçimler olacak.

HABERE YORUM KAT
1 Yorum