Kılıçdaroğlu: "Beşli çete 'paraları Almanya'ya götürdük, alamaz' diyor... Bay Kemal o paraları alacak!"

Kılıçdaroğlu: "Beşli çete 'paraları Almanya'ya götürdük, alamaz' diyor... Bay Kemal o paraları alacak!"

Kılıçdaroğlu, katıldığı bir törende "Ben her şeyi bilirim ve kimse beni eleştiremez diye bir siyasetçi o noktaya gelirse, o siyasetçiden ümidi kesmemiz lazım" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı Üye Katılım Töreni’nde ilgi çekici açıklamalarda bulundu. “Ben her şeyi bilirim mantığıyla siyasete girenler büyük bir hata yaparlar” diyen Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

“Yıllarca önce Cumhuriyet gazetesinde küçük bir haber okumuştum. Hiç unutmuyorum o zaman İstanbul'da bir kamu görevlisiydim. Hollanda'da bir ressam çok güzel kuş resimleri yapmış. Sergi salonuna bir sürü insan gelmiş, sergiyi geziyorlar. Bakmışlar bir yaşlı adam, bir tablonun önünden hiç ayrılmıyor. Vatandaşa tabloyu beğendiniz mi? Çok beğendim diyor. Satın mı alacaksınız? Bunu satın alacak param yok diyor. Ama tablonun önünden hiç ayrılmadınız? Bu tabloda bir hata var diyor. Siz ressam mısınız? E ben ressam değilim. Nedir hata diyor? Bu kadar büyük bir kuş, bu kadar ince bir dala konamaz, bu dal kırılır diyor. Bakılıyor köylü haklı. O nedenle ben her şeyi bilirim mantığıyla yola çıkarsanız ülkeyi yönetemezsiniz. O nedenle biz tek adam rejimine karşıyız.

Beşli çetelerden bütün o paraları alacağım. Onlar diyorlar ki 'Biz Amerika'ya götürdük, İngiltere'ye götürdük, Almanya'ya götürdük, alamaz.' Bay Kemal o paraları alacak. "

HABERE YORUM KAT