Kaufland alışverişlerde yeni değişikliği duyurdu!

Kaufland alışverişlerde yeni değişikliği duyurdu!

Kaufland: Süpermarket, Almanya'daki 50'den fazla şubede alışveriş yapmak için K-Scan'i tanıttı

Kaufland şimdi şubelerine bir yenilik getiriyor K-Scan ile ürünleri kendiniz tarayabilirsiniz , şirket şu anda Almanya'daki 50'den fazla şubede yeni düzenlemeyi müşterilere sunuyor ama fikir tamamen yeni değil. Rewe veya Aldi gibi süpermarketler de alışveriş yaparken ödeme sürecini basitleştirmek için yeni teknolojiler kullanıyor .

Satış Organizasyonu Başkanı Anika Maier “ Müşterilerimize mümkün olan en keyifli ve basit alışveriş deneyimini sunmak en büyük önceliğimizdir. K-Scan ile şubelerimizde alışverişi daha da basitleştirdik" açıklamasında bulundu.

Şirketin bir açıklamada K-Scan'in kullanımının çok kolay olduğunu söyledi. Kullanım için tek gereklilik Kaufland Kartına kayıt olmak.

K-Scan nasıl kullanılır ? 

Bir şubeye girişte , müşteriler Kaufland kartını okuttuktan sonra hemen el tarayıcılarından birini alıp alışveriş arabalarında bulunan tutucuya yerleştirebilirler . Müşteriler alışveriş yaparken ilgili ürünü arabaya koymadan önce doğrudan tarayabilir.

Ödeme yapmak için taranan satın alma daha sonra bir QR kodu aracılığıyla otomatik ödemeye aktarılır. 

El tarayıcısına alternatif olarak kendi cep telefonunuzu da kullanabilirsiniz. Basitçe Kaufland uygulamasını açın, menüden K-Scan'i seçin ve doğrudan mağazadaki ürünleri tarayın. 

Uygulama işe yarıyor mu? Son zamanlarda bir müşteri, bir Kaufland şubesini ziyaret ettikten sonra öfkesini Facebook'ta dile getirdi: "İyi fikir ama kötü uygulama".

Artı49
Fotoğraf: Unsplash - markusspiske

 

HABERE YORUM KAT