Kalp krizi geçiren Rasim Öztekin'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

Kalp krizi geçiren Rasim Öztekin'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

Oyuncu Pelin Öztekin, kalp krizi geçiren babası Rasim Öztekin'in sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Tiyatro ve sinemanın usta oyuncusu Rasim Öztekin, dün öğle saatlerinde arkadaşlarıyla mesajlaştıktan sonra fenalaştı. Kalbi duran sanatçı, yapılan müdahaleler sonrasında hayata döndürüldü.Özel bir hastanede tedavi altına alınan Öztekin’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmişti.

 

ekran-resmi-2021-03-08-10-31-28.png

 

Rasim Öztekin'in kızı, oyuncu Pelin Öztekin, sosyal medyada şu açıklamayı yaptı:

"İlk aşkım, Rasoş’um,Babiş’im; dün kalbiyle ciddi bir anlaşmazlık yaşadı. Anjiyo yapıldı, tıkalı kalp damarına müdehale edilerek açıldı. Şimdi yoğun bakımda tedavi görüyor.

Dünden beri arayıp soran, mesaj atan, geri döndüğüm, dönemediğim herkese, tüm sevenlerine kalpten teşekkür ederim. Türkiyenin her yerinden kan vermek için arayan, bir şekilde yanımızda olmak isteyen herkese minnetarım. Kan ihtiyacımız çok şükür sayenizde kalmamıştır. Şimdi en çok dualarınıza ihtiyacı var.

Çoook seviliyorsun Babiş. Bir an önce iyileş, iyileş ki senin için her an hazırız diyen binlerce insanı gör. Daha yaşanacak çok an, gezilecek çok yer, gidilecek çok maç, keşfedeceğimiz çok tat var. Hepsi bizi, biz seni bekliyoruz. Seni çoook seviyorum."

 

+49

FOTOĞRAF:T24

HABERE YORUM KAT