Kadına şiddet son bulmuyor! Genç kadın, eski eşinin işkence anlarını paylaştı

Kadına şiddet son bulmuyor! Genç kadın, eski eşinin işkence anlarını paylaştı

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla tanınan İrem Ay isimli genç kadın, eski eşi Berkan S.'nin kendisine işkence uyguladığı anlara ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Olayın ardından eski eşe tepki yağdı.

Kadına yönelik şiddet olaylarının önü bir türlü kesilemiyor. Türkiye bugün de sosyal medyadan yayınlanan dehşet verici bir olayın şokunu yaşıyor. İnternet için içerikler üreten İrem Ay adlı genç bir kadın, ayrıldığı eşi Berkay S. tarafından işkenceye uğrarken, Instagram hesabından kan donduran fotoğraflar yayınladı. Bir yarışma programıyla tanınan Dilan Ay'ın kardeşi olan İrem Ay, fotoğraflarla birlikte "Senden de, annenden de, babandan da korkmuyorum. Yaşanan her gecenin, her örtbasın hikâyesini herkes bilecek" mesajlarını paylaştı.

img-3932.jpg

Sosyal medya fenomeni İrem Ay, boşandığı eşi Berkay S. tarafından sistematik olarak psikolojik ve fiziki şiddete maruz kaldığını söyleyerek Instagram hesabından yardım istedi.

img-3931.jpg

İren Ay sosyal medya hesabından uğradığı şiddeti yansıtan bir dizi kare yayınladı. Fotoğraflardan birinde Berkay S.'nin kesici bir aletle yaraladığı Ay'ın başında beklediği görülüyor. Bir başka fotoğraf ise Berkay S.'yi yerde baygın yatan İrem Ay'ın başında gülerek selfie çekerken yansıtıyor.

HABERE YORUM KAT