Kaan Yıldırım'ın açıklamasından sonra Hadise'den büyük hamle

Kaan Yıldırım'ın açıklamasından sonra Hadise'den büyük hamle

Kaan Yıldırım'ın 3. şahıs açıklamasından sonra Hadise'den büyük hamle geldi. Hadise, Yıldırım'ın tüm eşyalarını topladı, şoförüne verip oyuncuya yolladı.

Hadise evinden bile vazgeçti! Kaan Yıldırım'ın '3. şahıs' açıklamasından sonra bomba hamle! Başladıkları gibi bitişleri de jet oldu. Hadise ve Kaan Yıldırım ayrılığının yankıları devam ediyor. Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve nikah masasına oturması beklenen Hadise ile Kaan Yıldırım çiftinden kötü haber geldi.

Ayrılık kararı alan Hadise ile Kaan Yıldırım, sosyal medyada birbirlerini takipten çıkmıştı. İddialara göre Ebru Gündeş ile konuştuktan sonra Hadise'den ayrılmıştı Kaan Yıldırım. Ve sonunda Kaan Yıldırım sessizliğini bozdu.

Takvim'de yer alan habere göre; Önceki gün açıklama yapan Yıldırım'ın ardından Hadise'den yeni bir hamle geldi. Biten ilişkisinden sonra evinde "temizlik" yapan Hadise, Kaan Yıldırım'a dair ne varsa hepsini hayatından çıkardı.

HADİSE EVİNDEN BİLE VAZGEÇTİ!

Kaan Yıldırım'ın '3. şahıs' açıklamasından sonra Hadise'den bomba hamle! Ayrıldılar, barıştılar derken, Hadise ve Kaan Yıldırım arapsaçına dönen ilişkilerine son noktayı koydu. Hadise, Yıldırım'ın tüm eşyalarını topladı, şoförüne verip oyuncuya yolladı. Şarkıcı, ayrıldığı sevgilisinin tüm izlerini evinden sildi.

Hürriyet'in haberine göre Hadise, Kaan Yıldırım'la ilişkilerinin bitmesinin ardından evinde kalan eşyalarını oyuncuya şoförüyle gönderdi. Hadise ayrıca taşınma kararı aldı.

Şarkıcı, Yıldırım ile ilişkisinin ortaya çıkması ile ev adresi de deşifre olunca ayrılığın ardından evini de gözden çıkardı, yüksek güvenlikli siteleri araştırmaya başladı. Hadise bir dönem takıntılı hayranı nedeniyle sıkıntılı günler yaşamış, olay mahkemeye de taşınmıştı. Hadise biten ilişkisinden sonra evinde "temizlik" yaptı, Kaan Yıldırım'a dair ne varsa hepsini hayatından çıkardı.

Son günlerde şarkıcı Hadise ile ilişkileri nokta koydukları haberleriyle gündem olan Kaan Yıldırım, ayrılık kararını doğrularken, magazin kulislerinde dönen Ebru Gündeş iddialarına da yanıt verdi.

İddiaya göre; Kaan Yıldırım, Ebru Gündeş ile telefon görüşmesi yaptı. Şarkıcıdan gerçekleri öğrendikten sonra Hadise'yle ilişkisini noktaladığı öne sürüldü.

"ÜÇÜNCÜ ŞAHISLA MUHATAP OLMAM"

Ünlü oyuncu, "Hakkımda çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum" başlığı ile Instagram hesabının hikaye bölümünden flaş bir paylaşıma imza attı.

Magazin gündeminden düşmeyen Yıldırım, "Benim üçüncü bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz" ifadelerini kullandı.

"HADİSE İLE GÜZEL BİR İLİŞKİ YAŞADIK"

34 yaşındaki ünlü isim, "Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici" mesajıyla, ayrılık kararına ilişkin dedikodulara son noktayı koydu.

bbcc-12.jpg

 

Ayrılık haberinin ardından Hadise'den yeni single geldi. Ünlü popçunun 'Hay Hay' isimli single'ının zamanlaması manidar bulundu.

"SONUMUZ DEĞİŞİR Mİ?"

Şarkıcının Twitter'dan geçtiğimiz günlerde yayınladığı "Bu hikayeyi en başa yazsak sonumuz değişir mi?" şeklindeki mesaj sonrası dedikodu kazanı bir kez daha kaynamıştı.

hadise-bcbc-12.jpg

NELER OLMUŞTU?

Uzun zamandır Reza Zarrab ile yasak aşk iddialarıyla gündeme gelen Hadise'nin, Kaan Yıldırım'la yaşadığı büyük aşk sona erdi ama dedikoduların ardı arkası kesilmedi.
Kimileri Hadise'nin yeni şarkısının reklamını yapmak için bu yola başvurduğunu söylese de bu ayrılıkta Yıldırım'ın ailesinin de baskı yaptığı konuşulmuştu.
Önceki gün ise yer alan iddiaya göre bu ilişkinin bitmesinin perde arkasında Ebru Gündeş vardı.
İddialara göre Kaan Yıldırım çıkan haberlerin detayları öğrenmek için Ebru Gündeş'i aradı.
Gündeş'in tüm detayları Kaan Yıldırım ile paylaşması üzerine Yıldırım, Hadise ile olan birlikteliğini noktaladı.

KLİPTE MESAJ VAR
Kendisini işine adayan Hadise ise sürpriz yaparak, yeni teklisi 'Hay Hay'ı Pasaj müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yayımladı.

Sözü Ersay Üner'e ait 'Hay Hay' iki kişinin yollarını ayırmasının hikayesini anlatıyor. Klipte kullanılan Pomellato mücevherlerin de sembolik olarak anlamları var.
Yüzükler asla pes etmeyen bir kadının kudretli yumruğundan esinlenilmiş.

Elbise ile beraber tercih edilen Pomellato mücevherler de kırılan hayallerin er ya da geç sarılabileceğini ve yeniden hayal kurmanın hep mümkün olabileceğini hatırlatıyor.

REKLAM DEĞİL GERÇEK
Kötü günlerde Hadise'ye destek çıkan Kaan Yıldırım'ın Ebru Gündeş'le görüştükten sonra ilişkisini bitirmesi "Hadise reklam peşinde" iddialarını çürüttü.
 

HABERE YORUM KAT