Johnny Depp Rusya yolcusu

Johnny Depp Rusya yolcusu

Johnny Depp bir kayıt stüdyosunda kayıtlar yapmak üzere Rusya'ya gidiyor, muhtemelen bir konser de planlanıyor

Hollywood yıldızı ve müzisyen Johnny Depp bir kayıt stüdyosunda kayıtlar yapmak üzere Rusya'ya gidiyor - muhtemelen bir konser de planlanıyor.

Batılı yıldız ve yıldız adaylarının çoğu Ukrayna'ya karşı yürütülen savaş nedeniyle Moskova, Saint Petersburg ve diğer şehirlere seyahat etmekten kaçınırken, Johnny Depp beş yılı aşkın bir süredir Rusya'ya ilk ziyaretini planlıyor. Seyahatinin nedeni: Hollywood yıldızı Rus Yamore grubuyla birlikte bir şarkı kaydedecek.

Yamore'nin halkla ilişkiler müdürü Rus haber ajansı Tass'a yaptığı açıklamada, "Geçen hafta Johnny Depp'in ekibiyle bir video görüşmesi yaptık," dedi. Depp'in Rusya'ya gelişi 10 Kasım olarak planlanıyor - çoğunlukla Batı'dan izole olan ülkede en az üç gün geçirmesi bekleniyor. Depp'in Rus grupla birlikte bir şarkı kaydetmesi planlanıyor.

Bazı Rus medyası aktörün muhtemelen Rus grubun şarkısı için bir gitar parçası kaydedeceğini söylüyor. Yamore grubunun halkla ilişkiler müdürüne göre bestenin ana teması "hayatın karmaşıklığı ve içindeki pozitiflik" olacak. Depp'in Rusya gezisi onu Baltık Denizi'ndeki Kaliningrad (eski adıyla Königsberg) bölgesine götürecek - Zelenogradsk, Svetlogorsk, Kuhrian Spit ve Yantarny köyünü ziyaret etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT