İYİ Parti’den İmamoğlu’na rest: Her şey çok güzel olmadı!

İYİ Parti’den İmamoğlu’na rest: Her şey çok güzel olmadı!

İYİ Parti Milletvekili Selcan Taşçı Hamşıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu meşhur sloganı “her şey çok güzel olacak” sloganıyla isim vermeden eleştirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 81 ilde kendi adaylarıyla yerel seçimlere gireceklerini açıkladı.

Akşener, İstanbul, Ankara ve İzmir’de de aday çıkaracaklarının altını çizdi.

Akşener’in açıklamasının ardından, İYİ Parti Milletvekili Selcan Taşçı Hamşıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu meşhur sloganı “her şey çok güzel olacak” sloganıyla isim vermeden eleştirdi.

Hamşıoğlu, İmamoğlu’nun İYİ Parti seçmenini memnun etmediğini öne sürerek şunları yazdı:

"İYİ Parti seçmeni İYİ Parti'yi cezalandırır" diyen arkadaşların bir aydınlanma yaşamasına vesile olur belki diye not düşeyim:

İYİ Parti seçmeninin, herhangi bir belediyeyi CHP değil de AK Parti yahut MHP kazandığı için İYİ Parti'yi cezalandırması için o belediyenin "kaybedilmesinden" büyük üzüntü duyması gerekir.

Bunun için, yani kendisini "kaybetmiş" varsayabilmesi için de önce ona "sahip" olabilmesi gerekir.

Bunun için de, "kaybedilmesinden büyük üzüntü duyacağı" ön kabulü bulunan o belediyeleri ile ilişkisini "öteki" olarak tesis etmek durumunda kalmamış olması gerekir.

O belediyeyi AK Parti'nin mi CHP'nin mi yönetiyor olduğunun kendi günlük pratiğinde hissedilir bir karşılığının oluşmuş olması gerekir.

Seçildikleri belediyeleri eleştirdiklerine benzemeden, "herkese eşit hizmet", "liyakata dayalı kadro" esasıyla yöneten ve gerçekten başarılı olan CHP'li başkanlarımızı tenzih ederek genel manzara üzerinden soruyorum:

Belediyelerin, tarzı, tutumu, yaptıkları, yapmadıkları seçmenin günlük/bireysel hayatında genel siyasetten çok daha görülür, duyulur, HİSSEDİLİR haldedir; büyük umutlarla HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK diye seçtiği belediyeler nezdine, kendini maalesef ÇOK AZ YERDE değerli hissedebilmiş olan İYİ Parti seçmeni, onun değersizleştirildiği alanda olmayı reddettiği için mi küsecek partisine?

Matematik ve mantık bilimleri çaresiz...”

t1.jpg

HABERE YORUM KAT
2 Yorum