İYİ Parti’den CHP iddialarına yalanlama

İYİ Parti’den CHP iddialarına yalanlama

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, CHP ile İYİ Parti’nin yerel seçimler için iş birliği yapacağı iddialarına dair konuştu, “Bizim için esas olan İYİ Parti’yi birinci parti yapmaktır” dedi.

İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Kürşad Zorlu, partisinin Genel İdare Kurulu toplantısı ardından Genel Merkez'de açıklama yaptı.

İYİ Parti’nin yerel seçimlere yönelik CHP ile iş birliği yaptığına yönelik iddiaları yalanlayarak amaçlarının İYİ Parti’yi birinci parti yapmak olduğunu belirten Zorlu, “Hedefimiz kendi kadrolarımızla, kuruluş felsefemizin bir gereği olarak milletimizin karşına çıkıp bu rekabette yer alabilmektir. Seçim iş birliği farklı bir tartışma, farklı bir boyut. Bu da yeri geldiğinde böyle bir gerekçe oluştuğunda yetkili kurullarımızca irdelenir, olup olmayacağına karar verilir” dedi.

“Toplantımızda iki önemli başlığımız vardı” diyen Zorlu, “İlki, 14 ve 28 Mayıs’ta gerçekleşen seçimlere yönelik muhasebemizi sürdürüyoruz. Eksikliklerimizi irdeleme devam ediyoruz. Bununla ilgili değerlendirme gerçekleştiğini söyleyebilirim. İkinci maddemiz de 31 Mart’ta gerçekleşecek mahalli idareler seçimlerinde, nasıl bir strateji ile ilerleyeceğimize yönelik bir değerlendirmede bulunduk” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT