İsmail Saymaz: Polat’lara operasyon yapılabilir

İsmail Saymaz: Polat’lara operasyon yapılabilir

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, haklarında soruşturma açılan Dilan Polat ve Engin Polat'a önümüzdeki günlerde operasyon yapılabileceği konusunda bir yazı kaleme aldı.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, açıklamaları ve sosyal medyaya yansıttıkları ultra lüks hayatlarıyla gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında açılan soruşturmanın, İstanbul Anadolu Adliyesi’ne sevkinden sonra 17 şüpheli hakkında “suç örgütü kurma, suç örgütü üyeliği, suçtan kaynaklı mal varlığı aklama ile vergi usul kararına muhalefetten” soruşturma yürütüldüğünü hatırlattı.

Saymaz "Türkiye aylardır, şaibeli bir şekilde ve aniden zenginleşen Polat Ailesi’nin görgüsüzlüğünü, açgözlülüğünü ve teşhirciliğini izliyor. Milyonlarca emekli 7500 bin TL maaşla nasıl geçireceğini kara kara düşünürken, bu görgüsüzler kabilesinin ana kraliçesi bir günde 750 bin TL harcadığını söylüyor.

İddiaya göre, 16 şirket mercek altında” diyen Saymaz, “Sadece bir şirkette 657 milyon TL’lik kaynağı belirsiz paranın olduğu, toplam miktarın 1.5-2 milyar TL’yi bulabileceği kaydediliyor” ifadesini kullandı.

Saymaz, “Banu Parlak’a ait güzellik merkezinin kurşunlanmasının da bu kapsama alınabileceği belirtiliyor. Polat’lara önümüzdeki günlerde operasyon yapılabilir” dedi

HABERE YORUM KAT