Işın Karaca: Artık bunlar mide bulandırıyor

Işın Karaca: Artık bunlar mide bulandırıyor

Sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile bir mekan çıkışı görüntülenen Işın Karaca'ya, Gülşen'in sahne kostümleriyle ilgili daha önce söylediği sözleri soruldu. Karaca, bir kez daha çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, geçtiğimiz aylarda meslektaşı Gülşen'in sahne kostümüne verdiği tepkiyle gündeme gelmişti. Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuşan Işın Karaca, Gülşen'in çok konuşulan sahne kıyafetini eleştirmiş ve şu şöyle konuşmuştu...

"Ben de kız annesiyim. Türkiye'de sanat yapıyorum. Her şeyin dozajını çok net bilmek gerekiyor hayatta. Yanındaki 3-5 marjinal insana inanıp da 'Haydi bu çok güzel oldu, bunu da magazine taşıyalım' demekle olmuyor bazı şeyler."

"Bir kariyer var önümüzde. Gülşen çok özel bir kız, kendi besteler yapan, buna ihtiyacı olmayan bir insan. Mesele şu, ben bunu 10 yaşındaki kızıma atıp normalleştirebilir miyim? Yani bu değil, normalleştiremezsin bu kadarını! Bu kadarı fazla!"

"Karaca, ardından 'Sen Ben Aşk' parçasının tanıtımı için verdiği derin yırtmaçlı pozu eleştirilip, "Bir kız annesi olarak çocuğunuz onayladı mı?" sorusu yöneltilince, "Bir kadın etten ibaret değildir. Vücudu değil; aklıyla iş yapacak" yanıtını vermişti.

Ünlü isim, tüm bunların ardından geçtiğimiz akşam sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile bir balıkçıdan çıkarken objektiflere yansıdı. Renkli kıyafetleri ile dikkat çeken Karaca, yeni çıkardığı albümle bir numaradaki yerini aldığını dile getirirken; sahnelerinin de tam gaz devam etiğini söyledi.

İzmir'e yerleştiğini belirten şarkıcı, mutlu olduğunu dile getirdikten sonra, "İzmir ile İstanbul arasında gidip geliyoruz. İstanbul hayatın kalbi. Böyle çok iyiyiz. Bir baskı yok Can ile, çok mutluyuz sahnede. Evde, her yerde beraberiz. Can çocuk istemiyor, daha ne isteyebilirim ki" dedi. Karaca'nın bu sözlerinden sonra, kahkahalar havada uçuştu.

Gülşen'in çok konuşulan sahne kostümlerini hedef alan açıklamaları sorulan 49 yaşındaki Işın Karaca, "Ben bir kuyuya taş attım altı hafta önce; benim bir şey yapmama gerek kalmadı, herkes bir şey yaptı."

"Şunu söylemek istiyorum, bizim örf ve adetlerimiz var. Ben de sahneye çıkıyorum, dekolte giyiyorum. Bunun sadece bir dozajı olduğunu söyledim."

"Kim ne isterse onu giysin ama çocuklarımız var. Saçma sapan şeyler, artık bunlar mide bulandırıyor." Yani Aleyna İngilizce şarkı söyledi, en iyi dil edebiyatla söyle bunu."

"Ben çok iyi biliyorum, ben de dil edebiyat mezunuyum. Bizim büyüklerden öğrendiğimiz bu değildi. Ben Sezen Aksu, Ajda Pekkan öğrencisiyim, böyle şeyler görmedik. Sanatçı topluma yön verendir" şeklinde konuştu.

Karaca, "Bir kesim de bunu kadına şiddet olarak görüyor, sizin söylemlerinizi" sözlerine ise, şu ifadelerle cevap verdi...

Kadının eti bu kadar mı ucuz? Hiçbir kadının eti bu kadar ucuz değil. Kadınlık ve çocuklar için bu kadar mücadele eden kim var hâlâ ülkemizde? Kendi torununu istismar eden insanlar görüyoruz, çok çirkin ve çok canımızı yakan konular. Ve elimiz kolumuz da bağlı bu konularda...

 

         

HABERE YORUM KAT