İrem Derici: Leş bir kıskancım

İrem Derici: Leş bir kıskancım

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Survivor yarışmasıyla tanınan Atakan Işıktutan ile bir süredir aşk yaşıyor.

Sahnelerin konuşulan isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı İrem Derici, sadece liste başlarını kapan şarkılarıyla değil, aşk hayatıyla da sıkça gündem olan isimler arasına girdi. Özellikle de meslektaşı Cem Belevi ile yaşadığı olaylı ayrılık ile çok konuşulan İrem Derici, uzunca süre eski ilişkisiyle gündeme gelmişti. Yeni bir aşka yelken açan İrem Derici, Survivor’la tanınan isimlerden biri olan Atakan Işıktutan ile ilişkiye başladı. İrem Derici’den yeni ilişkisine ilişkin önemli açıklamalar geldi.

Yeni aşkı Atakan Işıktutan ile sürekli romantik kareler paylaşan İrem Derici, bu kez ilişkisiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz günlerde Cihangir’de objektiflere takılan İrem Derici, ilişkisinin nasıl gittiğini anlattı. İrem Derici’nin daha önce yaptığı ‘Atakan’ı klibimde oynatmam’ açıklamasının nedeni de İrem Derici’nin açıklamalarıyla ortaya çıktı

İlişkilerinde beş ayın geride kaldığını söyleyen İrem Derici, “Pazartesi beşinci ayı deviriyoruz. Sosyal medyada yorum yapılıyor ya hep ‘iki aya ayrılırlar’ diye. Onlara inat ‘ayrılmayacağım’ diyorum. Çok keyif alıyorum ya onunla hayattan” ifadelerini de kullandı. Ardından magazin basınına yansıyan Atakan Işıktutan’ın ‘kulak fetişi’ olduğuna ilişkin konuya açıklık getiren İrem Derici, “Küçük küçük tabii ki tripleşmeler oluyor ama yarım saate çözüyoruz. Allah nazarlardan saklasın. Değişik huyları var ama geliyor bazen şakalaşmak için kulağımı kokluyor. Haberler çıktı kulak fetişçisi diye ama Atakan'ın fetişi falan yok” dedi. Son olarak “Atakan’ı klibimde oynatmam, tüm hatunlar bakar kıskanırım” sözlerine açıklık getiren İrem Derici, “Leş bi kıskancım” diyerek tavrını sürdürdü.

HABERE YORUM KAT