Instagram çöktü mü?

Instagram çöktü mü?

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan sosyal medya platformu Instagram çöktü mü, neden yenilenmiyor, açılmıyor? Sorularıyla bazı vatandaşların araştırma konusu haline geldi. Kullanıcılar akış yenileme ve erişim sağlama problemi yaşıyor...

Instagram'da yaşanan erişim sorunuyla beraber bazı kullanıcılar karşılaştıkları sorun sonrası araştırmalara başladı. Dünya genelinde popüler bir sosyal medya uygulaması haline gelen uygulamada akışın yenilenmemesi ve hikayeyi izleyenlerin görülmemesi problemi yaşanıyor. Bazı kullanıcılar ise uygulamayı aktif olarak kullanabildiklerini ve bir problem olmadığını söylüyor.

Instagram hesabınıza giriş yaptığınızda yeni gönderileri ulaşamıyor ya da “çalışmayı durdurdu hatası” ile karşılaşıyorsanız bu durumda da yapmanız gereken Instagram uygulaması için ön bellek temizleme işlemini gerçekleştirmektir. Bu işlem de işe yaramaz ise uygulamayı silip yeniden yükleyebilirsiniz.
 

Instagram’da En Sık Yaşanan Sorunlar ın başında gelen “500 Internal Server Error” hatası kullanıcıların Instagram’a erişim sorununa neden olmakta. Söz konusu sorunun nedeni ise genellikle sunucudan kaynaklı olabiliyor. Sorunun çözümü için bir süre bekleyip ardından yeniden giriş denenebilir.
 

 

 

HABERE YORUM KAT