İbrahim Tatlıses 26 yaşındaki sevgilisiyle evlendi

İbrahim Tatlıses 26 yaşındaki sevgilisiyle evlendi

İbrahim Tatlıses genç sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıkladı.

İbrahim Tatlıses (69) sevgilisi Gülçin Karakaya(26) ile evlendiğini açıkladı.  Beşinci evliliğini yapmış olan İbrahim Tatlıses “Mutluyum, ben evliyim kardeşim Gülçin bana çok iyi bakıyor. Bu saatten sonra kimseye hesap vermem” dedi.

Uzun zaman sonra yeniden ekranlara dönen İbrahim Tatlıses son bölümünde bomba gibi bir itirafta bulundu. Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses kendisinden 43 yaş küçük olan Sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıkladı.

İbrahim Tatlıses’in kaç çocuğu vardır?

İbrahim Tatlıses’in çocukları kim ve isimleri nelerdir?

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses sanatçı kimliği ile konuşulduğu kadar özel hayatı ile bir o kadar gündemde kalabilmiş biridir.  İbrahim Tatlıses’in birden fazla evlilik yaparak toplam beş evlilik yapmıştır. Yapmış olduğu evliliklerden çok sayıda çocukları vardır.

İBRAHİM TATLISES’İN KAÇ ÇOCUĞU VARDIR?

İbrahim Tatlıses’in evliliklerinden toplam yedi çocuğu vardır. En ünlü çocuğu kendisi gibi sanat yolundan giden İdo Tatlı’dır.  İbrahim Tatlıses ilk olarak kabul etmediği daha sonra kabul ederek barıştığı kızı Dilan Çatak’ta vardır. İbrahim Tatlıses’in çocuklarının isimleri şöyledir, İdo Tatlı, Ahmet Tatlı, Melek Zübeyde Tatlı, Dilan Çatak, Elif Ada Tatlı, Gülşen Tatlı, Gülden Tatlı’dır.

Artı49 HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT