Hollanda’nın “en uzun kara tünelinde” Rönesans Holding imzası 

Hollanda’nın “en uzun kara tünelinde” Rönesans Holding imzası 

Rönesans Holding’in Hollanda’daki grup şirketi Ballast Nedam tarafından inşa edilen ülkenin en uzun kara tüneli Gaasperdammertunnel’in iki kuzey geçidi trafiğe açıldı

Rönesans Holding’in Hollanda’daki grup şirketi Ballast Nedam tarafından inşa edilen ülkenin en uzun kara tüneli Gaasperdammertunnel’in iki kuzey geçidi trafiğe açıldı.

Rönesans Holding’in açıklamasına göre, şirket, Avrupa’da stratejik projelere imza atmaya devam ediyor. 

Rönesans Holding’in Hollanda’daki grup şirketi Ballast Nedam tarafından inşa edilen ve ülkenin en uzun kara tüneli olma özelliği taşıyan Gaasperdammertunnel’in iki kuzey geçidi Hollanda Altyapı ve Su İşleri Bakanı Van Nieuwenhuizen’in katılımıyla trafiğe açıldı. 

Dünyanın en uzun tüneli Gotthard Base ile Zürih ve Milano’yu birbirine bağlayan tünel, Ballast Nedam, Heijmans ve Fluor şirketlerinin kurduğu IXAS konsorsiyumu tarafından hayata geçirildi. Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA) yolunun genişletilmesinin önemli bir parçası konumunda bulunan, iş vereni Hollanda Altyapı ve Su Yönetimi Bakanlığı olan projenin, Amsterdam’ın hayat kalitesini artırması ve Randstad bölgesinde ulaşımı iyileştirmesi hedefleniyor. 

+49 – AMSTERDAM

 

 

HABERE YORUM KAT