Hindistan'da şoke eden olay: Anne, oğlunu timsah dolu nehre attı!

Hindistan'da şoke eden olay: Anne, oğlunu timsah dolu nehre attı!

Hindistan'da 26 yaşındaki bir kadın, ciddi bir suç işledi: Anne çocuğunu timsah dolu bir nehre attı. Çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.

Hindistan'da şoke edici bir olayda yaşandı. 26 yaşındaki bir anne, konuşma engelli çocuğunu timsah dolu bir nehre attı. Times of India ve Economic Times'ın polise dayandırdığı habere göre olay, kocasıyla yaşadığı hararetli bir tartışmanın ardından meydana geldi.

Kadın ve 27 yaşındaki kocası iki çocuklu ebeveynlerdi. Çift, altı yaşındaki büyük oğullarının durumu hakkında defalarca tartıştı. Polis, adamın karısını engelli bir çocuk doğurmakla suçladığını ve “çocuğu atmasını” önerdiğini söyledi.

TİMSAH DOLU NEHRE ATTI

Cumartesi gecesi aynı konu yüzünden çıkan bir başka tartışmanın ardından kadının büyük oğlunu doğrudan timsah istilasına uğramış Kali Nehri'ne açılan bir atık kanalına attığı bildirildi. Komşular olay hakkında polise bilgi verdi. Yerel halk ve dalgıçların yardımıyla derhal başlatılan arama çalışmalarına rağmen çocuk gece karanlığında bulunamadı.

Pazar sabahı polis çocuğun cansız bedenini buldu. Ciddi yaraları ve ısırık izlerinin yanı sıra kayıp bir eli vardı, bu da timsah saldırısının güçlü bir kanıtı oldu. Ölümün kesin koşulları yapılacak otopsiyle netlik kazanacak.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı ve ebeveynleri tutukladı. Ebeveynler 14 gün süreyle gözaltında tutulacak.

ARTI49

HABERE YORUM KAT