Hessen'de öldürülen 15 yaşındaki kızın cinayeti 37 yıl sonra çözüldü

Hessen'de öldürülen 15 yaşındaki kızın cinayeti 37 yıl sonra çözüldü

Yaklaşık 37 yıl önce, 15 yaşındaki Jutta Hoffmann güney Hessen'de iz bırakmadan ortadan kayboldu.

Yaklaşık 37 yıl önce Jutta Hoffmann'ı kim öldürdü? Güney Hessen'deki polis, son yıllarda bu soruyla tekrar tekrar ilgilendi. O zamanlar 15 yaşında olan öğrenci, 29 Haziran 1986'da - Almanya ile Arjantin arasında Meksika'da düzenlenen Dünya Kupası finalinin oynandığı gün - Bergstrasse bölgesindeki Lindenfels'te bir açık havuzu ziyaret ettikten sonra iz bırakmadan ortadan kayboldu ve ardından öldürüldü. . Bedeni ancak bir buçuk yıldan fazla bir süre sonra, 10 Şubat 1988'de Lindenfels'teki ormanlık bir alanda bulundu.

Savcılığın talebi üzerine, Darmstadt bölge mahkemesindeki bir soruşturma yargıcı, güçlü cinayet şüphesiyle 61 yaşındaki Bensheim yerlisi hakkında tutuklama emri çıkardı.

1986'dan sonraki yıllar da dahil olmak üzere birçok kez cinsel suçlardan ve ayrıca diğer suçlardan hüküm giymiş olan sanık, 2012'den bu yana Almanya'nın kuzeyindeki bir psikiyatri hastanesindeki sözde adli cezaevinde bulunuyor

Darmstadt Cumhuriyet Başsavcılığı, LKA Hessen ve güney Hesse'deki polis merkezi tarafından yapılan ortak açıklamaya göre, 61 yaşındaki zanlı, 29 Haziran 1986'da 15 yaşındaki Jutta Hoffmann'a tecavüz edip öldürmekle suçlanıyor.