Hessen bunu konuşuyor! Sahte diplomayla işe girdi 3 kişiyi öldürdü...

Hessen bunu konuşuyor! Sahte diplomayla işe girdi 3 kişiyi öldürdü...

Kassel'deki bölge mahkemesi bir kadını sahte anestezi uzmanı olarak çalışırken üç kişinin ölümüne sebebiyet vermesinden dolayı hapis cezasına çarptırdı.

Hessen'de sahte bir anestezi uzmanına karşı açılan dava suçlu kararıyla sonuçlandı. Kassel Bölge Mahkemesi , sahte anestezi uzmanı ve çok sayıda kişinin ölümüne neden olan 51 yaşındaki zanlıyı, diğer suçların yanı sıra üç ayrı suçtan müebbet hapis cezasına çarptırdı.

Savcı, kadını, diğer şeylerin yanı sıra, yanlış uyuşturucu kullanmakla ve kan zehirlenmesini tedavi etmemekle suçladı. Ayrıca hastalarda saatlerce oksijen eksikliğinden, kardiyovasküler sistem hasarından ve organ yetmezliğinden sorumlu olduğu söyleniyor. 

Fritzlar'daki görevinden sonra kadın, araştırmacılara göre yine yanlış bilgilerle Schleswig-Holstein'daki bir kliniğin rehabilitasyon alanında çalışmaya başladı ancak tıp birliği değiştiğinde, belgelerinde tutarsızlıklar farkedildi 

Savcılık bu süreçte 51 yaşındaki zanlı için azami cezayı talep etti: Savcılık, diğer şeylerin yanı sıra, üç davada cinayet, on davada adam öldürmeye teşebbüs ve müebbet hapis ve tehlikeli bedensel zarar için müebbet hapis cezası talep etti. 

Artı49
Fotoğraf: Unsplash - claybanks

 

HABERE YORUM KAT