Herkesten saklıyordu, Zerrin Özer hastalığını sonunda açıkladı

Herkesten saklıyordu, Zerrin Özer hastalığını sonunda açıkladı

Kısa süre önce "müziği bıraktım" açıklaması yapıp, sonra yeniden sahneye çıkan Zerrin Özer, uzun süredir mücadele ettiği hastalığını açıklayarak isyan etti. Gelen mesajlardan bıkan usta isim "Bıktım artık beni yaftalamanızdan" dedi.

Geçtiğimiz Haziran 2022'de müziği bıraktığını açıklayarak hayranlarını üzen ünlü şarkıcı Zerrin Özer daha sonra sahnelerden uzak kalmaya dayanamayarak müziğe geri dönmüştü. Bir süredir gözlerden uzak bir hayat yaşayan usta sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sır gibi sakladığı hastalığını açıklarken, isyan dolu sözlerle tepki gösterdi. 

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer sosyal medya hesabından yaptı paylaşımda hastalığını açıkladı. "Defolup giymek istiyorum" diyerek isyan eden 65 yaşındaki usta isim açıklamasında, "Nasıl uçlardasınız ben borderline'm ya sizler? Beni tanımıyorsunuz bıktım artık beni yaftalamanızdan bıktım bazı kuş beyinlilerden" ifadelerini kullandı.

Borderline kişilik bozukluğu nedir?
Borderline kişilik bozukluğu ya da diğer adıyla sınırda kişilik bozukluğu bireyin kendisi ve başkaları hakkında düşünme ve hissetme şeklini etkileyen ve günlük yaşamda sorunlara neden olan bir akıl sağlığı bozukluğudur. Borderline kişilik bozukluğu bireyin kendisi hakkında sahip olduğu öz imgeye dair sorunlar, duygular ile davranışları yönetme zorluğu ve başkaları ile ilişkilerde istikrarsızlık şeklinde görülebilir.

HABERE YORUM KAT