Herkesin gözünden kaçan detay: İmamoğlu’nun konuşmasında Kılıçdaroğlu’na üstü kapalı ‘çekil’ mesajı

Herkesin gözünden kaçan detay: İmamoğlu’nun konuşmasında Kılıçdaroğlu’na üstü kapalı ‘çekil’ mesajı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuşmasındaki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na üstü kapalı mesajı gözden kaçtı. Artı49, İmamoğlu’nun konuşmasındaki Kılıçdaroğlu ayrıntısını yakaladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içindeki değişim talebiyle başlattığı çalışmalar hakkında basın toplantısı düzenledi.

Kendi kaderini İstanbul’a mühürlü kabul ettiğini söyleyen İmamoğlu, "İstanbul'u bir kez daha savunmak için yola çıkıyorum" dedi ve aralarındaki tartışmaları bir kenara bırakarak İstanbul'u tekrar kazanmak için bir araya gelmeleri gerektiğini ifade etti.

Ekrem İmamoğlu’nun konuşmasındaki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na üstü kapalı mesajı gözden kaçtı. Artı49, İmamoğlu’nun konuşmasındaki Kılıçdaroğlu ayrıntısını yakaladı.

İmamoğlu konuşmasında “Cumhuriyet Halk Partisi’nin geçmişi tertemiz kadroları, parti emekçileri görevleri almaya hazırdır. Cumhuriyet Halk Partisi tarihini çok iyi bilen bu kadrolar, yeniden bir tarih yazmak için önlerinin açılmasını beklemektedirler. Değişim, dönüşüm unutmayalım ki aynı zamanda çok önemli bir kadro harekatıdır” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun “Cumhuriyet Halk Partisi’nin geçmişi tertemiz kadroları” sözü aslında direkt Kılıçdaroğlu’na mesajdı. Çünkü Kılıçdaroğlu’nun iki ay önce belediye başkanları toplantısında, İmamoğlu “Değişim olmazsa yerel seçimlerde kaybetme riskimiz var” diye seslenince, “CHP’yi bilen ve bagajı olmayan birini getirin, hemen istifa ederim” yanıtını verdiği gündeme gelmişti.

İmamoğlu, konuşmasında “önlerinin açılmasını beklemektedirler” diyerek Kılıçdaroğlu’na ayrıca “çekil” mesajını da vermiş oldu.

HABERE YORUM KAT
1 Yorum