Hapis cezası verilen Deniz Akkaya: Hiç umurumda değil, gerekirse 6 ay yatarım

Hapis cezası verilen Deniz Akkaya: Hiç umurumda değil, gerekirse 6 ay yatarım

Selin Ciğerci’nin aldırdığı tedbir kararını ihlal edince 3 gün zorlama hapsi cezasına çarptırılp dün teslim olan Deniz Akkaya dün açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olmak istediğini sosyal medya hesaplarından duyurması üzerine Deniz Akkaya sert tepki göstermişti.

Selin Ciğerci ise kendisini ve eşi Gökhan Çıra’yı hedef alan açıklamalar yaptığı iddiasıyla Deniz Akkaya’ya üç ay tedbir kararı aldırmıştı. Mahkeme, kararı ihlal eden Akkaya’nın üç gün süreyle zorlama istenmişti. Ancak manken Akkaya bu süreçte açıklamalarına devam edince 3 günlük zorlama hapsi cezasına çarptırıldı. Emniyete teslim olan Akkaya, 3 günlük zorlama hapsinin infazı için Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na götürüldü.

Deniz Akkaya sunuculuğunu üstlendiği Beyaz Tv’de Söylemezsem Olmaz’ın televizyon programının yayınına görüntülü olarak bağlandı.

Akkaya programda yaptığı açıklamada “Gidip aslanlar gibi teslim olacağım. Benim karşısında durduğum şey taşıyıcı annelik. Ben hiçbir şeyden kaçmıyorum. Gidip o şahsı ben şikayet edeceğim. Çocuk için geleneksel aile ortamı çok önemli. Hiç umurumda değil, gerekirse 6 ay yatarım. Dönüşüm muhteşem olacak. Benim için üzülmeyin" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT