Hannover tren istasyonunda bir Türk tornavida ile ortalığı karıştırdı

Hannover tren istasyonunda bir Türk tornavida ile ortalığı karıştırdı

Hannover'da tren istasyonunda iki kişinin tartışmasında korku dolu anlar yaşandı.

Hannover'da pazar sabahı, saat 01:00 sıralarında merkez istasyondaki bir trende kanlı bir tartışma çıktı. 24 yaşındaki bir Türk önce 27 yaşındaki bir adamla sözlü olarak tartıştı, her iki adam da birbirine hakaret etti.

24 yaşındaki Türk tartıştığı kişiyi bıçaklamakla tehdit edince tanıklar durumu federal polise bildirdi.

Bir anda tartışma büyüdü. Adam aniden yaklaşık 20 cm uzunluğunda bir tornavida çekip 27 yaşındaki kişiye vurmaya başladı. Kısa bir süre sonra ise istasyondan kaçtı.

Federal polis geldiğinde, hemen ilk yardım önlemlerini aldılar ve bir ambulans gelene kadar adamı istasyonda tedavi ettiler. Şanslıydı çünkü vücudunda bıçak yarası yoktu ama kafasında birkaç küçük kesik vardı.

Tanıklar, memurlara kaçan failin tanımını verdi ve olayı bildirdi. Yaralı adam, 24 yaşındaki şahsı tanıyordu ve yetkililere adını söyledi. Kaçak suçlunun hızlı bir şekilde aranması kısa sürede sonuçlandı. Eyalet polisi tarafından tren istasyonunun yakınında tutuklandı ve federal polise teslim edildi.

Tornavidaya görevliler tarafından el konuldu. Ayrıca tren istasyonundaki kamera kayıtları da değerlendirme için alındı. Şu anda adam bedensel zarar, hakaret ve tehdit suçlamasıyla soruşturuluyor.

 

HABERE YORUM KAT